Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα σου δείχνει πώς να φορέσεις το crop top το φθινόπωρο

Δε χρειάζεται να κρύψεις τα καλοκαιρινά ρούχα, μπορείς ακόμα να φορέσεις το αγαπημένο σου κοντό μπλουζάκι.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Η μεταβατική περίοδος του φθινοπώρου συνήθως συνοδεύεται από τον αιώνιο ερώτημα του "τι θα φορέσω σήμερα”. Η αναποφασιστικότητα του καιρού, που βρίσκεται στο μεταίχμιο μεταξύ καλοκαιριού και χειμώνα, αποτελεί σημαντικό παράγοντα προβληματισμού για τις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Βλέποντας όμως το ποτήρι μισογεμάτο, αντί να προβληματιζόμαστε για τις λιγοστές μεταβατικές επιλογές της γκαρνταρόμπας μας, μπορούμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Χριστίνας Μπόμπα και να αναδείξουμε τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά κομμάτια, αξιοποιώντας παράλληλα κάποια πιο χειμωνιάτικα ρούχα.

Η content creator αψήφησε τα "πρέπει” και τα "μη” της εποχής και φόρεσε ένα λευκό crop top, staple της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Το συνδύασε με ένα timeless λευκό πουκάμισο και ένα ψηλόμεσο σκούρο μπλε τζιν παντελόνι, καθώς και ένα κλασικό πλάτφορμ σνίκερ. Ολοκλήρωσε με ένα κάργκο τζάκετ σε πετρόλ απόχρωση, φέρνοντας το outfit σε ισορροπία με την εποχή.

Αντλώντας έμπνευση από το, ιδανικά εναρμονισμένο με το φθινόπωρο, outfit της Χριστίνας Μπόμπα, παρουσιάζουμε ακόμα περισότερους τρόπους να απογειώσεις το crop μπλουζάκι και τον Οκτώβριο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ