Follow us

Η Ραφαέλα Ψαρρού δείχνει τον καλύτερο τρόπο για να απογειώσεις ένα απλό σύνολο

Το κόλπο που θα αναβαθμίσει τις καθημερινές σου εμφανίσεις.

MissBloom TEAM
Ραφαέλλα Ψαρρού Instagram

Πολλές φορές, στην αναζήτηση του επόμενου outfit μας, πνιγόμαστε στις αναρίθμητες επιλογές ρούχων, αλλά η αλήθεια είναι πως στη μόδα ισχύει το less is more. Μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα μπορεί να δημιουργηθεί με μόνο μερικά, βασικά κομμάτια και από αυτά να γεννηθούν αμέτρητοι συνδυασμοί. Το μυστικό για να κάνεις κάθε σύνολο σου μοναδικό βρίσκεται στα αξεσουάρ και στα παπούτσια που θα επιλέξεις, και η Ραφαέλα Ψαρρού φαίνεται να το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

Η Ραφαέλα Ψαρρού δείχνει τον καλύτερο τρόπο για να απογειώσεις ένα απλό σύνολο

Εμφανίστηκε στην εκδήλωση της Lancôme για την επέτειο 10 χρόνων από το launch του iconic αρώματος " La Vie Est Belle” και μαγνήτισε τα βλέμματα με τις στυλιστικές της επιλογές. Η επιχειρηματίας επέλεξε ένα γαλάζιο πουκάμισο και ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, δύο κομμάτια που δε λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Το outfit όμως πήρε άλλη διάσταση με τις σατέν ροζ γόβες που ταίριαζαν απόλυτα με την περίσταση, καθώς το ροζ, σαν χρώμα, είναι χαρακτηριστικό του άκρως θηλυκού αυτού αρώματος της Lancôme.

Ακολουθώντας την τακτική της Ραφαέλας Ψαρρού, ανοίγεται ένας καινούργιος κόσμος στην ήδη υπάρχουσα γκαρνταρόμπα μας, απλά και μόνο αν εντάξουμε τα σωστά κομμάτια που θα συμπληρώσουν τα σύνολά μας. Αξεσουάρ μπορούν να δώσουν λάμψη και χρώμα σε ένα μουντό κουστούμι και παπούτσια να κάνουν αυτόματα elevate οποιοδήποτε πρωινό outfit.

Πάρε inspiration από τα πιο hot σύνολα, της ίδια λογικής, που εντοπίσαμε στο Instagram:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ