Follow us

Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή | Πώς είναι σήμερα η "Μπουλίτσα" από το "Καφέ της Χαράς";

Μία περιέργη υπόθεση είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας που αφορά στην ίδια και τη μητέρα της.

MissBloom TEAM
Μπουλίτσα

Tη γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη σειρά "Το Καφέ της Χαράς" η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται το 2003 από τη συχνότητα του Ant1. Η μικρή και χαριτωμένη Μπουλίτσα, η υιοθετημένη κόρη της Σταυρούλας, του χαρακτήρα που υποδυόταν η Τζόυς Ευείδη, κατάφερε να "κλέψει" τις καρδιές του κοινού με τη γλύκα και την παιδικότητά της.

Τα χρόνια πέρασαν και η μικρή Μπουλίτσα, κατά κόσμον Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή, μεγάλωσε. Μάλιστα πλέον είναι ευρέως γνωστό ότι είναι κόρη της επίσης ηθοποιού Λίλιαν Αρχοντή η οποία έχει εμφανιστεί τόσο στο "Κωνσταντίνου και Ελένης" όσο και στο "Καφέ της Χαράς".

Σήμερα μάλιστα μία δυσάρεστη είδηση είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά στις δύο γυναίκες. Συγκεκριμένα, δύο αστυνομικοί τις κατηγορούν ότι βιαιοπράγησαν εναντίον τους. Η αρχή έγινε έπειτα από καταγγελία των δύο γυναικών, τον περασμένο Αύγουστο, ότι δύο αστυνομικοί άσκησαν βία εναντίον τους. Και εκεί που θα περίμενε κανείς να δικαστούν οι δύο άντρες της αστυνομίας, σήμερα, όπως μαθαίνουμε, κατατέθηκε μήνυση εναντίον τόσο της Λίλιαν όσο και της Χριστίνας.

Όσο για τη Χριστίνα, έχει μεγαλώσει πολύ και πλέον είναι φοιτήτρια του ιδρύματος ΕΚΠΑ. Παρακάτω έχουμε κάποιες φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο Instagram.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ