Olivia Wilde - Jason Sudeikis | Η ανακοίνωσή τους μετά τις αποκαλύψεις της babysitter των παιδιών τους για το διαζύγιο και τον Harry Styles

Η νταντά αποκάλυψε πώς αντέδρασε ο ηθοποιός όταν έμαθε ότι η Wilde έχει σχέση με τον νεαρό σταρ.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Olivia Wilde και ο Jason Sudeikis με επίσημη ανακοίνωσή τους διέψευσαν τα όσα αποκάλυψε η babysitter των παιδιών τους που σε συνέντευξή της στη Daily Mail δήλωσε ότι ο ηθοποιός ένιωθε "αιφνιδιασμένος” και "πληγωμένος” όταν έμαθε ότι η σύζυγός του έχει σχέση με τον Harry Styles.

Το ζευγάρι έγραψε σε κοινή ανακοίνωσή του πως όσα είπε η νταντά ήταν συκοφαντικά και ψευδή: "Ως γονείς είναι πολύ ανησυχητικό να μαθαίνουμε ότι η πρώην νταντά των δύο μικρών παιδιών μας θα επέλεγε να κάνει τέτοιες ψευδείς και συκοφαντικές κατηγορίες για εμάς δημοσίως. Η 18μηνη καμπάνια που έχει ξεκινήσει για να μας παρενοχλεί, εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τους στενούς φίλους μας και τους συναδέλφους μας έχει φτάσει στα άκρα”.

Όπως είπαν "θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στο να μεγαλώνουμε και να προστατεύουμε τα παιδιά μας με την ειλικρινή ελπίδα ότι θα επιλέξει να αφήσει ήσυχη την οικογένειά μας”, είπαν για την babysitter της 5χρονης Daisy και του 8χρονου Otis.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr