Follow us

Η Τατιάνα Στεφανίδου για shopping στο κέντρο της Αθήνας | Φόρεσε το λεοπάρ φόρεμα όπως οι Ιταλίδες fashionistas

Η παρουσιάστρια έκανε μια τολμηρή επιλογή, σε λεοπάρ, αλλά κατάφερε να κερδίσει το στιλιστικό στοίχημα: το φόρεσε σωστά.

MissBloom TEAM
Η Τατιάνα Στεφανίδου για shopping στο κέντρο της Αθήνας | Φόρεσε το λεοπάρ φόρεμα όπως θα έκανε μία Ιταλίδα fashionista NDP

Για shopping στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου πριν από λίγες μέρες και φυσικά δεν γλύτωσε από τα φλας των φωτογράφων. Εξάλλου, μία τέτοια statement εμφάνιση, σαν αυτή στην οποία είχε επενδύσει η παρουσιάστρια, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Η Στεφανίδου έκανε μια τολμηρή επιλογή: επέλεξε να φορέσει λεοπάρ.

Το λεοπάρ μοτίβο δεν φημίζεται για την ευκολία του στον τρόπο που συνδυάζεται. Μία στιλιστική αστοχία μπορεί εύκολα να στερήσει την κομψότητα από ένα look, όμως η περίπτωση της Στεφανίδου δεν ήταν αυτό. Η παρουσιάστρια δημιούργησε ένα σύνολο στο οποίο τηρήθηκαν οι ισορροπίες: φόρεσε το λεοπάρ shirt - dress της με μία λεπτή μαύρη ζώνη στη μέση, με μαύρες δερμάτινες slouchy μυτερές μπότες με τακούνι και ένα μαύρο leather jacket με χρυσά κουμπιά, ενώ η τσάντα της ήταν μια δερμάτινη καπιτονέ με χρυσή αλυσίδα.

Η επιλογή της Στεφανίδου να συνδυάσει το λεοπάρ φόρεμά της με μαύρα κομμάτια - όπως το τζάκετ, η ζώνη και οι μπότες- έδωσε στο χαρακτηριστικό μοτίβο τον πρώτο λόγο στην εμφάνιση, ενώ οι χρυσές λεπτομέρειες όπως τα κουμπιά ή η αγκράφα στη ζώνη και η χρυσή αλυσίδα της τσάντας πρόσθεσαν την πινελιά γκλαμ που ταιριάζει σε animal print σύνολα λόγω του bold χαρακτήρα τους.

Επίσης, δεν θα πούμε ψέμματα, το look της Τατιάνας Στεφανίδου θα μπορούσαμε εύκολα να το εντοπίσουμε στις εμφανίσεις των κομψών Ιταλίδων, οι οποίες αγαπούν ιδιαίτερα το animal print καθώς εξυπηρετεί το πληθωρικό, πλούσιο στιλ που της χαρακτηρίζει συνήθως στο ντύσιμό τους.

Η Τατιάνα Στεφανίδου για shopping στο κέντρο της Αθήνας | Φόρεσε το λεοπάρ φόρεμα όπως οι Ιταλίδες fashionistas
Τατιάνα Στεφανίδου
Τατιάνα Στεφανίδου
Τατιάνα Στεφανίδου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ