Follow us

Άκης Πετρετζίκης | "Η σύζυγός μου έχει πολύ καλό μεταβολισμό, εκείνη τρώει πίτσες κι εγώ βραστό κοτόπουλο"

Ο αγαπημένος σεφ μίλησε για τις διατροφικές συνήθειες που έχουν στο σπίτι τονίζοντας πως έχει κάνει διατριβή στην παιδική διατροφή.

MissBloom TEAM
Άκης Πετρετζίκης Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν την περασμένη Κυριακή ο Άκης Πετρετζίκης. Ο γνωστός και καταξιωμένος σεφ παραχώρησε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης ενώ μίλησε ανοιχτά για την οικογένειά του και τα δύο του παιδιά.

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ένας ξετρελαμένος μπαμπάς | Μας δείχνει τα ρούχα της νεογέννητης κόρης του και "λιώνει" το Instagram

Πιο αναλυτικά, ο Άκης Πετρετζίκης έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ως μπαμπάς δύο παιδιών, και αυτό ήταν κάτι που δε θα μπορούσε να παραβλεφθεί. Ο ίδιος μίλησε για τα παιδιά του λέγοντας πως είναι δύο φανταστικά πλάσματα, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην διατροφή που υπάρχει μέσα στο σπίτι λέγοντας χαρακτηριστικά πως "έχει κάνει διατριβή στην παιδική διατροφή". Μάλιστα, ο αγαπημένος σεφ υπογράμμισε πόσο διαφορετικούς μεταβολισμούς έχει με την σύζυγό του, τονίζοντας πως οι δυο τους τρώνε διαφορετικά φαγητά.

"Έχω κάνει διατριβή στην παιδική διατροφή. Αν δεν το ζήσεις δεν έχεις και αντικειμενική άποψη για το παιδικό φαγητό. Με τον Αχιλλέα πειραματίστηκα αρκετά. Είναι το φανταστικότερο παιδί του κόσμου. Θέλει τρόπο και να καταλάβεις ότι το παιδί είναι παιδί αλλά είναι και άνθρωπος και σαν άνθρωπος πρέπει να του συμπεριφερθείς. Το θέμα διατροφής το έχω πάει πολύ μπροστά. Θέλω να είμαι σίγουρος και για το δεύτερο, ότι αυτά που έζησα στο πρώτο θα συμβούν και στο δεύτερο. Κάποια στιγμή θέλω να γράψω έναν οδηγό για το πώς μπορείς να μαγειρέψεις για τα παιδιά. Είναι δύσκολο να φτιάξεις φαγητό για τα παιδάκια."

"Τρέφομαι λίγο μονόχνοτα με κοτόπουλο, μοσχάρι, μπρόκολο. Αυτά τα φτιάχνει η Κωνσταντίνα όλα στον ατμό. Μαγειρεύω για την Κωνσταντίνα, άλλα φαγητά τρώω εγώ και άλλα εκείνη. Είναι τυχερός άνθρωπος. Δεν υπάρχει ο μεταβολισμός της, δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε άνθρωπο. Τρώει τις πίτσες που τις φτιάχνω, πατατάκια και πιτόγυρα και εγώ τρώω βραστό κοτόπουλο και θα τη βλέπω και θα είμαι… οκ. Έχω δουλέψει όλη μέρα σε μαγαζιά και έχω φάει όλη τη σαβούρα. Άμα δεν προσέχω τα παίρνω έτσι τα πέντε κιλά."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ