Follow us

Η Ελένη Βαΐτσου είναι λάτρης του μινιμαλισμού και της μονοχρωμίας | Αυτό είναι το ειδυλλιακό διαμέρισμά της στο κέντρο της Αθήνας

Ο έξυπνος τρόπος με τον οποίο "σπάει" η μονοχρωμία του σπιτιού.

MissBloom TEAM
Ελένη Βαΐτσου Instagram

Το 2013 η Ελένη Βαΐτσου μπήκε στις ζωές μας μέσα από την δραματική σειρά "Μπρούσκο". Ωστόσο, το όνειρό της δεν ήταν ποτέ να ασχοληθεί με την υποκριτική. Η ίδια μεγάλωσε στην Φθιώτιδα μέχρι τα 18 της χρόνια ενώ μετά το τέλος του σχολείου, μετακόμισε στην Αθήνα με αφορμή τις σπουδές της στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Αθηνών.

Μαίρη Συνατσάκη | Ο ευφυής τρόπος με τον οποίο τακτοποιεί το ντουλάπι της κουζίνας της

Έκτοτε, η Ελένη Βαΐτσου ζει μόνιμα στην Αθήνα, σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης. Η 36χρονη δείχνει να αγαπά την πόλη και το κέντρο της, όπως επίσης αγαπά την ησυχία και την ηρεμία του σπιτιού της.

Πιο αναλυτικά, μέσα από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός φαίνεται πως έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν ήρεμο χώρο όπου μπορεί να αποφορτίζεται και να ηρεμεί είτε μόνη της, είτε με παρέα. Η Ελένη Βαΐτσου μοιάζει να είναι λάτρης του μινιμαλισμού αλλά και της μονοχρωμίας. Η ίδια αγαπά το γκρι χρώμα, το οποίο μάλιστα βλέπουμε σε πολλά από τα δωμάτια και έπιπλα του σπιτιού. Τα ντουλάπια της κουζίνας της ωστόσο, έχουν μαύρο χρώμα όπως ακριβώς και ο τοίχος στο υπνοδωμάτιό της. Τη μονοχρωμία του σπιτιού "σπάει" με έξυπνο τρόπο η βιβλιοθήκη με τις πολύχρωμες ράχες των βιβλίων αλλά και τα αποξηραμένα λουλούδια που η ίδια δείχνει να αγαπά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ