Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | "Στην αρχή της εγκυμοσύνης δεν μπορούσα να σταθώ όρθια από τους εμετούς και την αδιαθεσία"

Η επιχειρηματίας μίλησε ακόμη μία φορά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη Instagram @mairiboo

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει ήδη τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η γνωστή επιχειρηματίας μιλάει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της έχοντας μάλιστα παραδεχτεί πως τους πρώτους μήνες, οι δυσκολίες που αντιμετώπισε ήταν αρκετές.

Μαίρη Συνατσάκη | Ο ευφυής τρόπος με τον οποίο τακτοποιεί το ντουλάπι της κουζίνας της

Πιο αναλυτικά, η Mairiboo έχει δηλώσει πως πέρασε τους τρεις πρώτες μήνες της εγκυμοσύνης της στο κρεβάτι, καθώς ταλαιπωρούνταν από ζαλάδες και εμετούς. Μάλιστα, χθες, η Μαίρη Συνατσάκη ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λέγοντας χαρακτηριστικά πως στις αρχές, δεν μπορούσε ούτε να σταθεί στα πόδια της. Συγκεκριμένα, η εγκυμονούσα θέλησε να μοιραστεί με τους followers της ένα βίντεο που είχε δει στις αρχές της εγκυμοσύνης της και που την είχε συγκινήσει, γράφοντας τα εξής :

"Βρήκα αυτό το βιντεάκι που είχα στείλει στους δικούς μου στις αρχές της εγκυμοσύνης που δεν μπορούσα να σταθώ όρθια από τους εμετούς και την αδιαθεσία. Θαύμαζα απεριόριστα αυτό το κορίτσι που έκανε full on χορογραφία στον ένατο μήνα της. Respect στις αθλητικές, κινητικές, σούπερ ενεργές εγκύους.

Σας κοιτάζω με θαυμασμό από την απέναντι πλευρά, αλλά παραμένω ξαπλωμένη κυρίως στον καναπέ και εκτιμώ την κάθε εμπειρία εγκυμοσύνης είναι ξεχωριστή και μοναδική. Θυμήσου να μην σε συγκρίνεις."

Μαίρη Συνατσάκη | "Στην αρχή της εγκυμοσύνης δεν μπορούσα να σταθώ όρθια από τους εμετούς και την αδιαθεσία"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ