Follow us

"Maestro" | O Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκαλύπτει το "πονηρό" μυστικό πίσω από την άψογη πιανίστρια Κλέλια Ανδριολάτου

To backstage από την όμορφη σκηνή του δεύτερου επεισοδίου.

MissBloom TEAM
Maestro Instagram

Ένα όμορφο video ανήρτησε σήμερα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς "Maestro", μοιράστηκε με τους followers του ένα γλυκό στιγμιότυπο από το backstage του δεύτερου επεισοδίου, το οποίο θα προβληθεί απόψε από τη συχνότητα του Mega.

Κλέλια Ανδριολάτου | Τα μηνύματα αγάπης που δέχθηκε από τους φίλους της μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου του "Maestro"

Πιο αναλυτικά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανήρτησε ένα video στο οποίο δείχνει μία από τις σκηνές που θα δούμε σήμερα μεταξύ εκείνου και της Κλέλιας Ανδριολάτου, ενναλλάσοντάς τη μάλιστα με το αντίστοιχο backstage. Στο εν λόγω video, βλέπουμε τους πρωταγωνιστές να παίζουν πιάνο και να ανταλλάσσουν κάποιες κουβέντες. Στα πλήκτρα του πιάνου εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς μερικά αυτοκόλλητα, τα οποία όπως λέει ο "Maestro" ήταν τα σημαδάκια που έβαζε η Κλέλια Ανδριολάτου και τα οποία την βοήθησαν να μάθει άψογα όλα τα κομμάτια στο πιάνο.

"Πρίν και μετά..
Πρόβα και Τελική σκηνή.
Η πρώτη μας πρόβα για την πρώτη σκηνή του Ορέστη και της Κλέλιας στο πιάνο στο 2ο επεισόδιο αυτής της Πέμπτης!!!
(Τα σημαδάκια στα πλήκτρα τα είχα κολλήσει εγώ, για να μπορώ να πατάω τα σωστά πλήκτρα)
Ήταν η πρώτη πρόβα μας στο σπιτι της Κλέλιας με τον Δάσκαλο του πιάνο @nikosgalenianos που ήθελε να λέμε λόγια αλλά να παίζουμε και την μελωδία και να αυτοσχεδιάζουμε..
( ε και εγώ έβαλα σημαδάκια στα πλήκτρα)
Η Κλέλια έμαθε όλα τα κομμάτια να τα παίζει στο πιάνο άψογα.. 🎼🎼🎼🎥🎥🎥🎬🎬"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ