Follow us

Κλέλια Ανδριολάτου | Αγνώριστη, με κατακόκκινα μακριά μαλλιά ποζάρει στους δρόμους της Αθήνας

Οι θεατράλε και ιδιαίτερες φωτογραφίες της ηθοποιού από το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν.

MissBloom TEAM
Κλέλια Ανδριολάτου Instagram

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι ένα κορίτσι που αγαπά να μεταμορφώνεται. Η ταλαντούχα ηθοποιός διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο Instagram, μέσα από τον οποίο βλέπουμε όμορφες και καλαίσθητες φωτογραφίες. Μάλιστα, πολύ συχνά, η Κλέλια Ανδριολάτου μοιράζεται στιγμιότυπα από τα backstage των ρόλων που υποδύεται ή ακόμη, δημιουργεί ολόκληρα concepts φωτογραφιών.

Κλέλια Ανδριολάτου | Τα μηνύματα αγάπης που δέχθηκε από τους φίλους της μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου του "Maestro"

Έτσι και πριν από τρία χρόνια, με αφετηρία την δημιουργικότητα που την διακατέχει ως άνθρωπο, η νεαρή ηθοποιός βγήκε στους δρόμους της Αθήνας με μία εμφάνιση από τα παλιά. Συγκεκρμένα, η Κλέλια Ανδριολάτου πόζαρε στους δρόμους της πόλης με μακριά, κατακόκκινα μαλλιά και μία διάθεση ρετρό, βγάζοντας μάλιστα τις αντίστοιχες θεατρέλε και ιδιαίτερες φωτογραφίες.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά "Maestro", δείχνει να απογειώνει το υποκριτικό της ταλέντο ακόμη και μέσα από φωτογραφίες ενώ η ίδια, μοιάζει πανέμορφη ακόμη και με κόκκινα μαλλιά.

Σήμερα, η Κλέλια Ανδριολάτου φαίνεται πως αναπόλησε τη συγκεκριμένη περιπέτεια δημοσιεύοντας ένα σχετικό Instagram story.

Κλέλια Ανδριολάτου | Αγνώριστη, με κατακόκκινα μακριά μαλλιά ποζάρει στους δρόμους της Αθήνας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ