Follow us

Αφροδίτη Λιάντου | Φόρεσε την πιο hot τάση στα τζιν και ανυπομονούμε να την αντιγράψουμε

Το απλό, αλλά βασικό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου.

MissBloom TEAM
Αφροδίτη Λιάντου Instagram

Το τζιν είναι ένα κομμάτι στην γκαρνταρόμπα μας, που έχει αγαπηθεί όσο λίγα. Οφείλει την ύπαρξη του στον Levi Strauss, όπου το 1873 πατένταρε ένα παντελόνι εργασίας από πιο σκληρό υλικό, το επονομαζόμενο σήμερα, τζιν. Από τότε έχει αλλάξει μορφές, χρώματα και σχέδια, αλλά συνεχίζει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Η πιο πρόσφατη τάση στα τζιν είναι τα χαμηλόμεσα παντελόνια, που αναβίωσαν από τα early 00s, και έχουν μπει δυναμικά στη ζωή όλων μας, και όπως φαίνεται, και στης Αφροδίτης Λιάντου.

Η νεαρή ηθοποιός φόρεσε ενα ελαφρώς ξεθωριασμένο, μπλε τζιν με loose εφαρμογή και φυσικά, low rise. Σε συνδυασμό με το μαύρο μακρυμάνικο μπλουζάκι της και τα σνίκερς, το outfit της αποτελεί την επιτομή της απλότητας.

Η μαγεία των τζιν κρύβεται στο versatility τους, δηλαδή στο πώς το ίδιο τζιν μπορεί να φορεθεί από πρωί μέχρι και βράδυ, με αναρίθμητους τρόπους. Το χαμηλόμεσο τζιν της ηθοποιού, για παράδειγμα, συνδυασμένο με ένα τοπ με δαντέλα, ένα δερμάτινο τζάκετ και ένα pointed μποτάκι θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει βάση ενός εντυπωσιακού, βραδινού ντυσίματος.

Το low rise jean σου μπορεί να γίνει ο "καμβάς", πάνω στον οποίο θα δημιουργείς τα πιο fashionable σύνολά σου. Πάρε ιδέες και κάνε την αρχή:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ