Follow us

Η Αναστασία Παντούση παραδέχεται για πρώτη φορά τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση

"Είναι νομίζω επιθυμία και των δυο μας να μην προβάλλουμε τη σχέση μας."

MissBloom TEAM
Αναστασία Παντούση Instagram

Στην κάμερα της εκπομπής "Super Katerina" μίλησε η Αναστασία Παντούση. Η γνωστή και ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη, κάνοντας συγχρόνως και μία παραδοχή για την προσωπική της ζωή.

Αναστασία Παντούση | H ηθοποιός, που δηλώνει πως κουβαλάει πάντοτε τους ρόλους της, αποθεώθηκε από το Twitter για ακόμη μία φορά

Πιο αναλυτικά, αν και η ταλαντούχα ηθοποιός μιλάει σπάνια για την προσωπική της ζωή, επιβεβαίωσε on camera τις φήμες που τον τελευταίο καιρό την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον Ιωάννη Παπαζήση. Συγκεκριμένα, η Αναστασία Παντούση προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι επιθυμία και των δύο, εκείνης και του ηθοποιού, να μην προβάλλουν τη σχέση τους και την προσωπική τους ζωή.

"Είναι νομίζω επιθυμία και των δυο μας να μην προβάλλουμε τη σχέση μας. Γενικότερα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να προβάλλουμε την προσωπική μας ζωή. Δεν κρύβω κάτι αλλά δεν έχω και την ανάγκη να ανακοινώσω κάτι. Όλα είναι μια χαρά. Δεν σκέφτομαι να κάνω οικογένεια."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ