Follow us

Κατερίνα Παπακωστοπούλου | Αυτή είναι η πανέμορφη 17χρονη κόρη της - Οι κοινές τους φωτογραφίες με αφορμή τα γενέθλιά της

Η δημοσιογράφος έγινε για πρώτη φορά μητέρα όταν ήταν μόλις 28 ετών.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Παπακωστοπούλου Instagram

Τα γενέθλιά της γιόρτασε χθες η κόρη της Κατερίνας Παπακωστοπούλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών με την πανέμορφη κόρη της, ενώ έγραψε ένα όμορφο κείμενο αναφορικά με τη μητρότητα.

Μαρία Ζαγοράκη | Δείτε πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κούκλα κόρη της Ιωάννας Λίλη και του Θοδωρή Ζαγοράκη

Η Μαριλίτα έκλεισε χθες τα 17 της χρόνια ενώ ήρθε στην ζωή, όταν η Κατερίνα Παπακωστοπούλου ήταν μόλις 28 ετών. Μαμά και κόρη φαίνεται πως διατηρούν άψογες σχέσεις ενώ μοιάζουν περισσότερο με φίλες παρά με αδερφές. Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του STAR έγραψε δημόσιες ευχές στη μονάκριβη κόρη της ενώ μοιράστηκε τα συναισθήματα και τις σκέψεις της ως μητέρα, λέγοντας μάλιστα πως "κανείς δεν γεννιέται τέλειος γονιός".

"Sweet 17🥂🧿 #κανείς δε γεννιέται τέλειος γονιός, όμως είναι το πιο όμορφο, το πιο αληθινό, το πιο ουσιώδες ταξίδι ζωής που μπορείς να πας, παρέα με μια άλλη ύπαρξη που βγήκε από τα σπλάχνα σου κι όμως είναι τόσο ανεξάρτητη #να είσαι πάντα δίπλα χωρίς να πιέζεις. Να προστατεύεις χωρίς να περιορίζεις. Να βάζεις όρια χωρίς να πνίγεις την εφηβική φλόγα. Να δίνεις το καλό παράδειγμα χωρίς να ζητάς μια επανάληψη της δικής σου ζωής. Να είσαι γονιός & φίλος χωρίς να χάνεις την ουσία και το ρόλο σου. Το παιδί καθρεφτίζει το γονιό και νιώθω περήφανη γιατί κάτι καλό έχω κάνει κι εγώ στη ζωη μου! Χρόνια πολλά ζυγίνα μου ⚖️! Η ζωή είναι ΔΙΚΗ σου κι ο θεός μαζί σου🙏 21/10/2005 💎🎁🎈🎂"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ