Follow us

Μαρία Καβογιάννη | "Ήμουν έγκυος στο Dolce Vita και το κρύβαμε με μαξιλιάρια γιατί έπαιζα την παρθένα"

Οι απολαυστικές αποκαλύψεις της ηθοποιού για τον ρόλο της Ασπασίας.

MissBloom TEAM
Μαρία Καβογιάννη Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Μαμά-δες" θα είναι το Σάββατο (22/10) η Μαρία Καβογιάννη. Η ηθοποιός έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά, κάνοντας μία γλυκιά αναφορά στο παρελθόν.

"Maestro" | H σκηνή που συγκλόνισε το Twitter, η αποθέωση της Μαρίας Καβογιάννη και η δικαίωση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Πιο αναλυτικά, η ταλαντούχα ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά "Μaestro", μίλησε για την εποχή που υποδυόταν την Ασπασία, στη θρυλική πια σειρά "Dolce Vita", κάνοντας μάλιστα και μία αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, η Μαρία Καβογιάννη είπε πως την περίοδο εκείνη ήταν έγκυος, κάτι που προσπαθούσαν να κρύψουν με μαξιλάρια.

"Αυτή η εμπειρία ήταν αστεία, γιατί αυτή η ηρωίδα ήταν παρθένα και τα παιδιά που γράφανε δεν θέλανε δείξουμε ότι αυτή η κοπέλα έπαθε ένα ανεμογκάστρι. Φουσκώνοντας η κοιλιά, κάπως έπρεπε να την κρύβουμε και έτσι σε όλη τη διάρκεια του έργου έπαιζα με κάτι μαξιλάρια τα οποία κρατούσα."

"Αυτή η επικείμενη γέννα ήταν ένα γεγονός, το οποίο μου έφερε την αρχή μιας ωραίας πορείας. Το Ντόλτσε Βίτα που έφερε ένα ωραίο ξεκίνημα στη ζωή μου, το ξεκίνημα έγινα μαζί με το θαύμα της γέννας και έτσι αυτά συμβάδισαν σαν η ζωή να μου έλεγε ότι αυτά θα πάνε μαζί."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ