Follow us

"Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη"

Οι δηλώσεις του CEO της Panik Records, Γιώργου Αρσενάκου, έβαλαν "φωτιά" στο πλατό της "Super Katerina".

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα σχολίασε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή "Super Katerina". Η παρουσιάστρια είπε είπε τη γνώμη της, ύστερα από την προβολή των δηλώσεων του Γιώργου Αρσενάκου.

Ελένη Φουρέιρα | Ποζάρει με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα και βάζει "φωτιά" στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Πιο αναλυτικά, οι δηλώσεις που έκανε ο CEO της Panik Records πυροδότησαν πλήθος σχολίων στο πλατό της εκπομπής. Ο Γιώργος Αρσενάκος δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διάψευσε την εν λόγω φήμη, λέγοντας πως είναι κάτι που πρέπει να ειπωθεί από την ίδια.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου κλήθηκε να σχολιάσει το εν λόγω απόσπασμα, δήλωσε πως πιστεύει ότι η τραγουδίστρια είναι πια ετοιμόγεννη. Συγκεκριμένα, είπε :

"Αν ισχύει ότι είναι έγκυος η Ελένη Φουρέιρα, μπράβο της που όλους αυτούς τους μήνες το έχει κρύψει. Είναι μια πολύ προσωπική στιγμή για όλους τους μήνες και επειδή είναι μια γυναίκα που είναι στην πρώτη γραμμή, είναι στα φώτα, το να κρατήσει μια τόσο προσωπική στιγμή κρυφή και να το πει όταν αποφασίσει αυτή και νιώσει έτοιμη – αν ισχύει ξαναλέω- μπράβο της. Πιστεύετε ότι αν είναι έγκυος είναι 2-3 μηνών; Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη γιατί από το καλοκαίρι ακούγεται αυτό. Αν ισχύει ξαναλέω, μπράβο της."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ