Follow us

Έλενα Ακρίτα | "Μακάρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της 12χρονης αλλά πιστέυω πως θα κουκουλωθεί"

Όλα όσα είπε η Έλενα Ακρίτα για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

MissBloom TEAM
Έλενα Ακρίτα NDP

Ένα ηχητικό απόσπασμα από το podcast της Έλενας Ακρίτα ακούστηκε σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό αέρα της "Super Katerina". Η δημοσιογράφος και συγγραφέας πήρε θέση για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό και εξέφρασε την άποψή της, χαρακτηρίζοντάς την δυσώδη και βρωμερή.

Η Κλέλια Ρένεση ξεσπά για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό | "Πού ήταν η γειτονιά; Όταν αυτό το τέρας εκμεταλλευόταν..."

Πιο αναλυτικά, στο εν λόγω απόσπασμα, ακούγεται η Έλενα Ακρίτα να λέει πως εύχεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση αν και είναι κάτι που δεν πιστεύει πως θα συμβεί. Για την ακρίβεια, η ίδια δήλωσε πως πιστεύει πως θα κουκουλωθούν όλα ενώ υπογράμμισε πως ο βιαστής είναι ένα τέρας.

"Είναι σαφές ότι αυτός ο 50χρονος – πρέπει να τον πω φερόμενο- φερόμενος ως βιαστής, φερόμενος και ως τέρας θα μπορούσα να τον πω. Με έναν φερόμενο ως πατέρα, που είπε "καλά εντάξει και το 12χρονο δεν μπορεί θα του κουνήθηκε του γιου μου”. Αυτές είναι οι αρχές που παίρνουν από το σπίτι τους, αυτές είναι οι εξουσίες. Ο βιαστής είπε "εντάξει δεν πειράζει, δεν φαινόταν και για 12."

"Υπάρχει και μια λίστα 213 ατόμων. Δεν είναι όλοι βιαστές γιατί αυτός πλάσαρε την κοπελίτσα, το παιδάκι ως 17χρονη. Μερικοί είδαν φωτογραφία, κατάλαβαν ότι είναι μικρή και είπαν "δεν ενδιαφέρομαι".

"Μακάρι όλο αυτό να ξεκαθαρίσει. Μακάρι να ξεκαθαρίσει το αν έχει ή όχι εμπλοκή η μητέρα. Μακάρι να ξεκαθαρίσει η δυσώδης και βρωμερή υπόθεση, αλλά δεν νομίζω ότι θα ξεκαθαρίσει. Νομίζω ότι θα κουκουλωθεί."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ