Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον πρώην σύζυγό της

Η τρυφερή φωτογραφία ανέβηκε στο πλαίσιο ενός (πολύ αποκαλυπτικού) Q&A που έκανε το μοντέλο στο προφίλ της.

MissBloom TEAM
Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή γενικότερα, η ίδια ωστόσο αποφάσισε να δημοσιεύσει για πρώτη φορά μια φωτογραφία της με τον σύντροφό της (και πρώην σύζυγο), Γιάννη Καραβασάνη.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, που επιβεβαίωσε πολύ πρόσφατα τις φήμες περί γάμου σε συνέντευξή της στη Φαίη Σκορδά, αποφάσισε να ανεβάσει στα stories της μια κοινή τους φωτογραφία όπου ποζάρουν φανερά ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, κοιτώντας με λατρεία ο ένας τον άλλο.

Αυτό έγινε στο πλαίσιο ενός Q&A που οργάνωσε πριν λίγες ώρες το μοντέλο στα stories της, με στόχο να απαντήσει σε απορίες των διαδικτυακών της φίλων. H αφορμή γι' αυτό το (πολύ αποκαλυπτικό) Q&A ήταν οι πρόσφατες δηλώσεις της για την εμπειρία της στο GNTM αλλά και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε εκείνη την εποχή, με την ίδια να είναι πρόθυμη να απαντήσει σε ερωτήσεις των followers της.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει | "Στο GNTM βίωσα bullying - Έκανα εγχειρίσεις και έπαιρνα φάρμακα"

Ανάμεσα σε όλες τις ερωτήσεις που έλαβε, ήταν και η απορία ενός φίλου που ήθελε να μάθει πώς είναι η επανασύνδεση με έναν πρώην. Εκείνη αρκέστηκε να του απαντήσει με την εν λόγω φωτογραφία, την οποία ανέβασε κρυφά από τον ίδιο:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον πρώην σύζυγό της

"Στη δική μου περίπτωση έτσι. Μην πείτε στον Γιάννη ότι ανέβασα φώτο μας. Θα είναι το μυστικό μας. Απαγορεύεται και δε θα ξαναγίνει", σημείωσε το μοντέλο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ