Follow us

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το συγκλονιστικό νυφικό της Φαίης Ξυλά

To νυφικό της ηθοποιού έμοιαζε κλασικό ωστόσο έκρυβε μία ωραία και απρόσμενη ιδιαιτερότητα.

MissBloom TEAM
Φαίη Ξυλά NDP

Το 2009 η Φαίη Ξυλά ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ενώνοντας τη ζωή της με τον τότε αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο. Ο γάμος έμοιαζε να είναι κλασικός και παραδοσιακός ενώ τελέστηκε στο Island Athens Riviera.

Φαίη Ξυλά | Η ενόχληση της όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Βασίλη Μίχα

H Φαίη Ξυλά ήταν ομολογουμένως μία νύφη πριγκιπική. Για την ακρίβεια, η γνωστή ηθοποιός ήταν μία κλασική και παραδοσιακή νύφη, άκρως όμως ενδιαφέρουσα και καθόλου τετριμμένη. Για την ιδιαίτερη εκείνη ημέρα, η Φαίη Ξυλά επέλεξε να κινηθεί σε safe ρυθμούς, διαλέγοντας ένα ολόλευκο, μακρύ και strapless νυφικό. Σε άλφα γραμμή, το νυφικό της Φαίης Ξυλά έμοιαζε να αποτελείται από δύο κομμάτια. Το σατέν μπούστο του φορέματος ερχότανε σε μία αντιθετική μα συνάμα όμορφη αρμονία με την τούλινη και πλούσια φούστα της, ενώ τα δύο αυτά μέρη διαχωρίζονταν με ένα λαμπερό twist. Πιο συγκεκριμένα, στη μέση ακριβώς του φορέματος υπήρχε μία λαμπερή και ιδιαίτερη ζώνη που χώριζε και ένωνε συγχρόνως το νυφικό με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η ηθοποιός φορούσε εξίσου λαμπερά σκουλαρίκια ενώ τα μαλλιά της ήταν λυτά και χτενισμένα σε χαλαρές μπούκλες. Το μακρύ και λιτό πέπλο της ηθοποιού ολοκλήρωνε υπέροχα την παρουσία της, όπως άλλωστε και το μεγάλο της χαμόγελο.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το συγκλονιστικό νυφικό της Φαίης Ξυλά
Φαίη Ξυλά
Φαίη Ξυλά
Φαίη Ξυλά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ