Ένας maître εστιατορίων αποκαλύπτει | Η απρόσιτη Meghan Markle, η αγενής Naomi Campbell και άλλοι διάσημοι πελάτες

Ο Michael Cecchi-Azzolina περιγράφει ιστορίες με διάσημους πελάτες στο βιβλίο του "Your Table is Ready: Tales of a New York City Maître D.''

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Οι ιστορίες που καταγράφουν τη συμπεριφορά των celebrities μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ήταν πάντα οι αγαπημένες του κοινού. Και δεν θα μπορούσε να ισχύει διαφορετικά, αφού αποκαλύπτουν πτυχές της προσωπικότητάς τους που δεν θα ήταν εύκολο να φανερωθούν σε καταστάσεις που οι διάσημοι ξέρουν ότι τους παρακολουθούν και φροντίζουν να είναι διακριτικοί. Ο Michael Cecchi-Azzolina, λοιπόν, ο οποίος εργάστηκε ως maître σε βραβευμένα εστιατόρια της Νέας Υόρκης, κυκλοφορεί τη βιογραφία του Your Table is Ready: Tales of a New York City Maitre D., στην οποία διηγείται ιστορίες από τη συνδιαλλαγή του με διάσημους πελάτες.

Ένα απόσπασμα του βιβλίου αναφέρεται στη συνάντησή του με τη Meghan Markle, στο βραβευμένο με Michelin εστιατόριο Le Coucou, το 2017. Ο Michael Cecchi-Azzolina, που εργαζόταν ήδη τρία χρόνια στο εστιατόριο, θυμάται τη manager που τη συνόδευε να απαιτεί τραπέζι "για την κυρία που βγαίνει ραντεβού μ' ένα πρίγκιπα" και περιγράφει: "Τους εξήγησα ότι δεν διαθέτω ιδιωτικό τραπέζι αυτή τη στιγμή, είχαν φτάσει 20 λεπτά νωρίτερα από την κράτησή τους, και η manager μου απάντησε "γνωρίζετε ότι η πελάτισσά μου βγαίνει ραντεβού με τον Πρίγκιπα Harry και πρόκειται να γίνει δούκισσα; Δεν έχετε κάποιον πιο ιδιωτικό χώρο να περιμένουμε;".

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr