Follow us

Νικόλαος και Τατιάνα Μπλάτνικ | Ο εντυπωσιακός γάμος στις Σπέτσες και το παραμυθένιο νυφικό της καλλονής νύφης

Royal flashback.

MissBloom TEAM
Τατιάνα Μπλάτνικ- Νικόλαος Γλίξμπουργκ Instagram

Η μέρα ήταν 25 Αυγούστου του 2010 και στο γραφικό νησί των Σπετσών έλαβε μέρος ο γάμος της χρονιάς. Ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία παραμυθένια τελετή στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες.

Ο Νικόλαος κατέφθασε δια θαλάσσης από το Πόρτο Χέλι, όπου διανυκτέρευσε στο σπίτι που διατηρεί η οικογένειά του, με το σκάφος τους "Αφροέσσα" και η νύφη, Τατιάνα Μπλάτνικ με μία ανθοστολισμένη άμαξα, όπως αρμόζει άλλωστε και στο νησί.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι του ζεύγους, αν και δεν ξεπερνούσαν τους 370, αποτελούνταν από εξέχοντες επιχειρηματίες και φυσικά μέλη των σημαντικότερων βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

Νικόλαος και Τατιάνα Μπλάτνικ | Ο εντυπωσιακός γάμος στις Σπέτσες και το παραμυθένιο νυφικό της καλλονής νύφης

Σε έναν τόσο μεγαλειώδη γάμο, άρμοζε ένα αντίστοιχα μεγαλειώδες νυφικό, αφού η νύφη, αναπόφευκτα, τραβάει όλα τα βλέμματα σε ένα τέτοιο γεγονός. Η Τατιάνα Μπλάτνικ φόρεσε ένα εντυπωσιακό νυφικό του οίκου Angel Sanchez, ενός οίκου που φημίζεται για τις θηλυκές και”θεατρικές” δημιουργίες του.

Αν μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την εμφάνιση της νύφης με μία μόνη λέξη, αυτή θα ήταν "παραμυθένια". Το νυφικό ήταν στράπλες, μακρύ, με τούλι σε Α γραμμή και συμπληρωνόταν αρμονικά με ένα ολόλευκο δαντελένιο μπολερό. Οι κεντημένες λεπτομέρειες στο νυφικό αλλά και στο πέπλο έδιναν ένα ονειρικό αέρα στο τελικό αποτέλεσμα. Τέλος από μία τέτοια πριγκιπική εμφάνιση δε θα μπορούσε να λείπει το ασημί στέμμα, το οποίο κοσμούσε εντυπωσιακά τα μαλλιά της νύφης.

Τατιάνα Μπλάτνικ
Νικόλαος Τατιάνα Μπλάτνικ

Αν και έχουν περάσει περίπου 12 χρόνια από το γάμο, το διαχρονικό νυφικό της Τατιάνας, σε συνδυασμό με το άρτιο, κλασικό styling που το περιβάλλει, θα μπορούσαμε κάλλιστα να το δούμε και σήμερα, εν έτει 2022. Αναμφισβήτητα, αποτελεί μία μαγική εμφάνιση που αντέχει στο χρόνο και συνεχίζει να μας προκαλεί θαυμασμό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ