Follow us

Η νέα βιογραφική ταινία για την ταραχώδη ζωή της Μαρίας Κάλλας έχει πρωταγωνίστρια την Αngelina Jolie.

Η χολιγουντιανή σταρ αναμένεται να υποδυθεί την σπουδαιότερη σοπράνο του κόσμου στην νέα ταινία του Χιλιανού σκηνοθέτη Pablo Larrain.

MissBloom TEAM
jolie Splash news/Ideal images

Μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις της επαγγελματικής της καριέρας αναμένεται να αντιμετωπίσει η Αngelina Jolie. Η χολιγουντιανή ηθοποιός είπε το μεγάλο "ναι" και αναλαμβάνει δράση να υποδυθεί όσο το δυνατόν πιο πειστικά την κορυφαία υψίφωνο του 20ου αιώνα, Μαρία Κάλλας. Η νέα ταινία του Χιλιανού σκηνοθέτη Pablo Larrain, "Maria", θα αφηγηθεί "την ταραχώδη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας του κόσμου", αναβιώνοντας τις τελευταίες ημέρες της Ελληνίδας ντίβας στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο 46χρονος σκηνοθέτης, ο οποίος υπογράφει επίσης την επιτυχημένη ταινία "Spencer", με το νέο βιογραφικό του φιλμ πρόκειται να πραγματοποιήσει ένα από τα σημαντικότερα όνειρα της ζωής του, συνδυάζοντας το πάθος του για τον κινηματογράφο και την αγάπη του για την όπερα. "Η ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο πιο βαθιά και προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, ήταν ένα όνειρο. Το να το κάνω αυτό με την Αngelina, μια εξαιρετικά γενναία και περίεργη καλλιτέχνιδα, είναι μια συναρπαστική ευκαιρία. Ένα αληθινό δώρο" τόνισε μεταξύ άλλων στις πρώτες δηλώσεις του για την πολυαναμενόμενη ταινία.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ