Follow us

Σμαράγδα Καρύδη | "Ήμουν στο σούπερ μάρκετ και άκουσα μια μάνα να λέει πόσο άσχημη είμαι"

Η ηθοποιός εμφανίστηκε άβαφη σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για όλα.

MissBloom TEAM
Σμαράγδα Καρύδη Instagram

Στην εκπομπή "Mega Stories" βρέθηκε καλεσμένη η Σμαράγδα Καρύδη. Η ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην Δώρα Αναγνωστοπούλου ενώ δε δίστασε να εμφανιστεί άβαφη.

Αγνώριστη η Σμαράγδα Καρύδη | Το νέο ginger χρώμα στα μαλλιά της που την ανανέωσε πλήρως

Πιο αναλυτικά, η γνωστή ηθοποιός επέλεξε να κρατήσει το πρόσωπό της φυσικό, δίχως ίχνος μακιγιάζ, ενώ μίλησε για τον σεξισμό που υπάρχει μεταξύ των γυναικών. Συγκεκριμένα, η Σμαράγδα Καρύδη αναφέρθηκε στον εσωτερικευμένο μισογυνισμό ενώ αποκάλυψε ένα περιστατικό που της συνέβη πρόσφατα.

"Όταν είμαι καλά ψυχολογικά μου αρέσει να κυκλοφορώ χωρίς μακιγιάζ. Όταν δεν νιώθω καλά, δεν μου αρέσει έτσι κι αλλιώς η εικόνα μου. Εξαρτάται από το πώς έχω ξυπνήσει. Ήμουν σε ένα ταμείο σούπερ μάρκετ για να πληρώσω και πίσω μου είναι μια μάνα με ένα παιδί. Μιλάνε για μένα λες και δεν είμαι εκεί, σαν να είμαι στην τηλεόραση. Εκεί άκουγα… Και λένε "Α αυτή είναι! Ιιιι τι άσχημη που είναι!". Έχω ακούσει αυτό, δεν είχαν τακτ να μην το ακούσω. Ήμουν βαμμένη, ντυμένη, λέω γιατί με κράζουν. Τα αρνητικά σχόλια – δεν με ενοχλούν προσωπικά – αλλά με πειράζουν γιατί υπάρχουν άνθρωποι που πληγώνουν τόσο εύκολα τους άλλους. "

"Λένε "γέρασε και αυτή". Πώς το κάνουν αυτό σε ανθρώπους; Νομίζω ότι πρέπει να γίνουμε λίγο καλύτεροι. Πιστεύω ότι αυτό γίνεται επειδή εμείς δεν αγαπάμε τους εαυτούς μας, όταν είμαστε έτσι για αυτό μας βγαίνει κακία και επιθετικότητα στους άλλους."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ