Η Αντιγόνη Κουλουκάκου με mini εφαρμοστό φόρεμα, 20 χρόνια πριν - Η throwback φωτογραφία από τα χρόνια του modelling

"Θέλω να πω σε αυτό το κορίτσι της φωτογραφίας ότι καλά τα κατάφερες..."

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία "βουτιά" στο παρελθόν φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει η Αντιγόνη Κουλουκάκου. Η ταλαντούχα ηθοποιός ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που μετρά 20 ολόκληρα χρόνια, εντυπωσιάζοντας μας δικαίως με την εμφάνισή της.

Αντιγόνη Κουλουκάκου | Ο ρόλος του έρωτα στη ζωή της και οι ευκαιρίες που δίνει στην αγάπη

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου φαίνεται πως παραμένει μέχρι και σήμερα εντυπωσιακή, όμορφη αλλά και σέξι, με τον πιο κομψό τρόπο. Η ίδια φαίνεται πως θέλησε να μοιραστεί μερικές σκέψεις για τον τότε εαυτό της, για τον οποίο σήμερα δηλώνει περήφανη. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία συνοδεύοντας την με ένα άκρως εξομολογητικό μήνυμα στο κορίτσι της που απεικονίζεται.

"Δεν έχουν αλλάξει κ πολλά από τότε.. ένα όμορφο ταξίδι είναι που συνεχίζεται, μια προσωπική εξέλιξη που έχει χαρές αλλά και λύπες, κατακτήσεις στόχων αλλά κ ήττες, μια αέναη αναζήτησή του νοήματος της ζωής.
Ο σκοπός που ερχόμαστε σε αυτή τη ζωή, διαφορετικός για τον καθένα από μας αλλά τα στάδια είναι ίδια.
Όνειρα που φαίνονται άπιαστα αλλά πραγματοποιούνται κ είναι η επιβράβευση αλλά κ η δύναμη για να συνεχίσουμε τη διαδρομή προς το φως..
αγαπώντας πλέον τα σκοτάδια γιατί δεν είναι τίποτα περισσότερο απ'την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.. κ καθαρά προσωπική επιλογή.
Το flip a coin δεν αρμόζει πλέον κ δεν αντιπροσωπεύει τίποτα παραπάνω
από τον δισταγμό κ την αναποφασιστικότητα που εναποθέτουμε στη τύχη. Αλλά τη τύχη μας την ορίζουμε μόνοι μας. Η τύχη είναι κ ταλέντο κ ικανότητα κ τόλμη κ ανοιχτό μυαλό κ θετική σκέψη κ δουλειά πολύ κ πόνος.. πόνος παραγωγικός δημιουργικός, μια αναγέννηση που είναι προσωπική υπόθεση!

Η φωτογραφία αυτή είναι 20 χρόνων (συγχωρέστε με δεν θυμάμαι τον φωτογράφο.. dm please)
Θέλω να πω σε αυτό το κορίτσι της φωτογραφίας ότι καλά τα κατάφερες, είμαι περήφανη για εσένα κ θα σ'αγαπώ θα σε φροντίζω κ συνέχισε να ονειρεύεσαι εγώ θα είμαι εδώ όταν θα πέφτεις για να σε βοηθάω να ξανά σηκώνεσαι. Μη φοβάσαι, γέλα δυνατά
η ζωή είναι ωραία, πάντα.

Με αγάπη κ φως
Αντιγόνη"