Follow us

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου | Αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που έπαιρνε ως πρωτοεμφανιζόμενη στη "Λάμψη"

"Ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη και έπαιρνα λεφτά –για την περίοδο εκείνη- συγκλονιστικά."

MissBloom TEAM
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου Instagram @alexandrapaleologou

Καλεσμένη στην εκπομπή "Το Πρωινό”, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η ηθοποιός μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για την επαγγελματική της ζωή και καριέρα ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Νίκου Φώσκολου "Λάμψη”.

Σαν δυο σταγόνες νερό | Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ποζάρει αγκαλιά με τη γλυκύτατη μητέρα της

Πιο αναλυτικά, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για τα χρόνια της "Λάμψης" αποκαλύπτοντας πως έπαιρνε ένα αστρονομικό ποσό. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δήλωσε πως τότε ο μισθός της ήταν 600.000 δραχμές, λεφτά συγκλονιστικά όπως σημείωσε και η ίδια.

"Εγώ θα σου πω τη δική μου άποψη. Ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη και έπαιρνα λεφτά –για την περίοδο εκείνη- συγκλονιστικά. Για τα δεδομένα; Πρωτοεμφανιζόμενη; Τι να σου πω τώρα. Έπαιρνα 600.000 δραχμές τον μήνα. Ήταν πάρα πολλά λεφτά για πρωτοεμφανιζόμενη.

Όλα αυτά που λέει ο Χρίστος Πολίτης είναι δική του οπτική σε αυτό που ζούσε. Δεν βίωσα το ίδιο πράγμα. Εγώ βίωσα μία εξαιρετική συνθήκη από όλες τις απόψεις. Δεν κατάλαβα η Κάτια Δανδουλάκη να χαίρει προνομιακής μεταχείρισης. Δεν είχα και πολλές σκηνές μαζί τους, οπότε δεν ξέρω."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ