Follow us

Αλέξης Γεωργούλης | "Έχω ψωρίαση που βγαίνει στους αγκώνες και κάτω από τα μάτια"

Ο ευρωβουλευτής έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη μιλώντας ανοιχτά για τα ψυχοσωματικά που έχει αποκομίσει κυρίως από τον έρωτα.

MissBloom TEAM
Αλέξης Γεωργούλης Instagram

Στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη από τις Βρυξέλλες, με αφορμή το πανευρωπαϊκό συνέδριο δυσλεξίας.

Η Βίκυ Σταυροπούλου απάντησε στον Αλέξη Γεωργούλη | Θα ξαναδουλέψουν μαζί;

Πιο αναλυτικά, ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για τη δυσλεξία, την οποία ανακάλυψε σε μεγάλη ηλικία ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στα ψυχοσωματικά που αντιμετωπίζει. Για την ακρίβεια, ο ευρωβουλευτής υπογράμμισε πως έχει ψωρίαση τονίζοντας πως τα περισσότερα ψυχοσωματικά του προέρχονται από τον έρωτα και τις σχέσεις του παρελθόντος.

"Είμαι δυσλεκτικός. Είχα την ατυχία να το μάθω σε μεγάλη ηλικία, στο 2ο έτος στο Πολυτεχνείο. Έκανα αναγραμματισμούς, δεν θυμόμουν την ορθογραφία των λέξεων. Στο γράψιμο χάνεις συλλαβές και λέξεις. Ήθελα πολύ χρόνο να διαβάσω ένα κείμενο και να το αφομοιώσω. (…) Αυτό δημιούργησε ένα μεγάλο ψυχολογικό φορτίο που έπρεπε να κουβαλάω μέχρι που έμαθα ότι έχω δυσλεξία."

"Νομίζω ότι τα περισσότερα ψυχοσωματικά τα είχα από τον έρωτα και τις σχέσεις μου. Εκεί δεν υπάρχει λογική, περιμένεις να περάσει το κύμα. Έχω ψωρίαση που βγαίνει στους αγκώνες και κάτω από τα μάτια, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει εξαφανιστεί."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ