Follow us

Η Ανθή Βούλγαρη ήταν μία άκρως ανατρεπτική νύφη | Η τολμηρή επιλογή παπουτσιών και το έντονο μακιγιάζ

Το ονειρεμένο, gypsy style νυφικό της ταίριαζε υπέροχα στον σωματότυπό της.

MissBloom TEAM
Ανθή Βούλγαρη Instagram

Boho-chic, νεανική, ιδιαίτερη και καθόλου αναμενόμενη. Η Ανθή Βούλγαρη ήταν μία από τις πιο ιδιαίτερες νύφες που έχουμε δει, με έναν γάμο ονειρεμένο.

Η Ανθή Βούλγαρη έβαψε τα νύχια της στο πιο classy χρώμα όλων των εποχών

Πριν από δύο ολόκληρα χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2020, η Ανθή Βούλγαρη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιά της, Κώστα Κωνσταντινίδη, σε μία μαγευτική τελετή στο Πήλιο. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ήταν μία σύγχρονη νύφη, που όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς μέσα από φωτογραφίες, τα έκανε όλα με τον τρόπο της, προσαρμόζοντας τα πάντα γύρω από το στιλ και την προσωπικότητά της.

Η διάθεσή της ήταν boho ενώ το στιλ του νυφικού παρέπεμπε σε gypsy. Το ολόλευκο δαντελένιο της νυφικό ήταν μακρύ με ιδιαίτερα μανίκια και μεγάλα cut-outs στους ώμους. Τα μακριά μαλλιά της ήταν λυτά και διακοσμημένα με ένα όμορφο, minimal στεφάνι, το οποίο κρατούσε το μακρύ της πέπλο. Η μελαχρινή παρουσιάστρια ήταν ομολογουμένως μία νύφη ανατρεπτική. Ιδιαίτερο ήταν ακόμη και το μακιγιάζ της καθώς είχε επιλέξει ένα smokey eye look, αντίθετο με τους άγραφους κανόνες που ακολουθούν οι περισσότερες γυναίκες.

Όσον αφορά την επιλογή των παπουτσιών, η Ανθή Βούλγαρη φαίνεται πως ρίσκαρε ακόμη και εκεί. Αν και ολοκλήρωναν την εμφάνισή της με τον πιο μοναδικό τρόπο, η επιλογή των Cowboy Boots ήταν σίγουρα τολμηρή.

Η Ανθή Βούλγαρη ήταν μία άκρως ανατρεπτική νύφη | Η τολμηρή επιλογή παπουτσιών και το έντονο μακιγιάζ

Ανθή Βούλγαρη

Ανθή Βούλγαρη

Ανθή Βούλγαρη

Ανθή Βούλγαρη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ