Follow us

Η Μαίρη Συνατσάκη πήγε για υπέρηχο | "Οι μαίες και ο γιατρός δεν με έχουν δει να φοράω τίποτε άλλο εκτός από την τυχερή μου σαλοπέτα"

"Από την πρώτη χοριακή και μετά..."

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη Instagram @mairiboo

Πολύ σύντομα, η Μαίρη Συνατσάκη θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η επιχειρηματίας, που διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, μοιράζεται πολύ συχνά με τους followers της διάφορες στιγμές από την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία ενώ δείχνει να ανυπομονεί.

Μαίρη Συνατσάκη | Φοράει μαύρο εφαρμοστό φόρεμα και μας δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της

Σήμερα το πρωί, η Μairiboo επισκέφθηκε τον γυναικολόγο της αποκαλύπτοντας μάλιστα στους followers της ποιο είναι το γούρι που φορά σε κάθε της επίσκεψη. Πιο αναλυτικά, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία της φορώντας σαλοπέτα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως την φοράει από την πρώτη της χοριακή εξέταση. Συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια τόνισε πως νιώθει αυτή η σαλοπέτα να είναι το γούρι της μιας που τη φορά σε κάθε της εξέταση εδώ και 8 ολόκληρους μήνες.

Η Μαίρη Συνατσάκη πήγε για υπέρηχο | "Οι μαίες και ο γιατρός δεν με έχουν δει να φοράω τίποτε άλλο εκτός από την τυχερή μου σαλοπέτα"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ