Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | "Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μητέρα και το προσπαθούσα κιόλας αλλά δεν ερχόταν"

Η γνωστή digital creator μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για όλα.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα - Ελένη Μενεγάκη Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Ελένη" βρέθηκε χθες το μεσημέρι η Χριστίνα Μπόμπα. Η digital creator κάθισε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για όλα.

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης συνεχίζουν τα μπάνια | Οι paparazzi φωτογραφίες σε παραλία της Μυκόνου

Πιο αναλυτικά, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη και μητέρα δύο κοριτσιών αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνης της, χαρακτηρίζοντας την μάλιστα ως εύκολη. Αντιθέτως, η ίδια δήλωσε πως το να μείνει έγκυος δεν ήταν καθόλου εύκολο υπογραμμίζοντας πως προσπαθούσε πολύ αλλά δεν τα κατάφερνε, όπως άλλωστε και πολλές άλλες γυναίκες.

"Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μητέρα και το προσπαθούσα κιόλας αλλά δεν ερχόταν. Ήμουν πολύ έτοιμη για να γίνω μαμά αλλά πολλές γυναίκες δυσκολεύονται. Είναι πολύ συχνό οι γυναίκες να κάνουν εξωσωματική για να αποκτήσουν ένα παιδί. Οι νεότερες κοπέλες νομίζουν ότι είναι πολύ εύκολο να γίνεις μητέρα. Και εγώ έτσι νόμιζα αλλά δεν ήταν."

"Όταν μίλησα δημόσια γι’ αυτό πήρα πολλά μηνύματα από γυναίκες στην ηλικία μου και πιο μεγάλες και πιο μικρές που δυσκολευόντουσαν τόσο πολύ. Δεν τολμούσαν να το πουν, λες και στη γενιά μας είναι ταμπού να μην είναι εύκολο για ένα ζευγάρι να κάνει παιδί ενώ είναι τόσο συχνό. Τελικά, ενώ σκεφτόμουν ότι είναι κάτι αρκετά προσωπικό για να το μοιραστώ, αποφάσισα ότι είναι κάτι που πρέπει να λέγεται ανοιχτά. Ακόμα και τώρα μου στέλνουν μηνύματα και με ρωτάνε γι’ αυτό."

"Η εγκυμοσύνη μου ήταν ευτυχώς αρκετά εύκολη γιατί η δίδυμη κύηση φέρνει αρκετά ρίσκα. Αυτό που για εμένα ήταν πάρα πολύ απαιτητικό ήταν οι πρώτοι δύο μήνες ζωής των κοριτσιών. Ενώ ζεις την απόλυτη ευτυχία ως μαμά γιατί έχεις τα παιδάκια σου, είναι οι ορμόνες, ο θηλασμός που είναι απαιτητικός όταν έχεις δύο μωρά."

"Μέσα μου ήταν τόσο έντονη η ευθύνη του να τα καταφέρω με δύο μωρά, ήταν και τα πρώτα μου, δεν ήξερα πως γίνεται, δεν είχα αλλάξει ποτέ πάνα. Τώρα είναι τόσο ωραία! Όλον αυτόν τον χρόνο συνειδητά και με τη στήριξη του Σάκη αποφασίσαμε να τον περάσω στο σπίτι γιατί είχαμε αυτή την επιλογή."

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ