Follow us

Γιώργος Χριστοδούλου | "Έπινα ένα μπουκάλι αλκοόλ τη μέρα – Ένιωθα ένα μηδενικό"

Ο πρωταγωνιστής της σειράς "Σασμός" μίλησε ανοιχτά για τη μάχη του με το αλκοόλ αλλά και για το πόσο τον βοήθησε η σύζυγός του, Μαρία.

MissBloom TEAM
Γιώργος Χριστοδούλου Instagram

Στην κάμερα της εκπομπής "Super Katerina" μίλησε ο Γιώργος Χριστοδούλου. Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς "Σασμός" παραχώρησε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για τη μάχη του με το αλκοόλ.

Ευγενία Σαμαρά | "Θέλω να ζητώ βοήθεια όταν δεν νιώθω καλά και δεν θέλω να σκοτώσω αυτούς που μου λένε "μην αγχώνεσαι""

Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Χριστοδούλου αναφέρθηκε στον φόβο που του δημιουργούσε κάποτε η τηλεόραση αλλά και στα προβλήματα που προσπαθούσε να εξαλείψει με το αλκοόλ. Ο ίδιος σημείωσε πως ήταν στα όρια του αλκοολισμού, ωστόσο η σύζυγός του, Μαρία, τον βοήθησε πολύ στο να σταματήσει να πίνει.

"Έμπλεξα με το αλκοόλ αλλά δεν πρόλαβα να φτάσω σε στάδια που θα με χαρακτήριζαν αλκοολικό. Προσπαθούσε να καταλαγιάσω τις όποιες ανησυχίες είχα με τη δουλειά και το σημαντικότερο είναι ότι έβγαινα από μια πολύ δύσκολη ερωτική σχέση. Ήταν λίγο ανώριμος πειραματισμός. Δεν μπορούσα να το ελέγξω. Μπορεί να έπινα και ένα μπουκάλι τη μέρα. Όταν πια ξυπνούσα το πρωί και ένιωθα μηδενικό, σκεφτόμουν ότι πρέπει να σταματήσω το αλκοόλ."

"Ήθελα να είμαι ευτυχισμένος με τη σύζυγό μου, Μαρία. Με βοήθησε πολύ στο να σταματήσω να πίνω. Δεν πιστεύω στον κεραυνοβόλο έρωτα. Πρώτα γνωριστήκαμε και μετά προχώρησε. Προέκυψε γάμος και δύο παιδιά. Είναι τριών και ενός. Μου αρέσει που μπορώ και χαίρομαι τα παιδιά μου."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ