Follow us

Συγκινεί η Μαρία Βοσκοπούλου με ανάρτηση για τον αγαπημένο της πατέρα, Τόλη Βοσκόπουλο | Το σπάνιο αυτόγραφο που δημοσίευσε

"Δεν είσαι εδώ, αλλά είσαι εδώ κάθε μέρα".

MissBloom TEAM
Μαρία Βοσκόπουλου Instagram

"Δεν είσαι εδώ, αλλά είσαι εδώ κάθε μέρα” σημείωσε σε κάποια παλαιότερη ανάρτησή της η Μαρία Βοσκοπούλου. Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου δείχνει να αναπολεί συνεχώς τον πατέρα της και τις στιγμές μαζί του, κάτι που εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς και από την τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μαρία Βοσκοπούλου | Η εξέλιξή της από ξανθιά νεράιδα στο πιο όμορφο κορίτσι που έχουμε δει

Η 21χρονη δημοσίευσε χθες μία γλυκιά φωτογραφία του πατέρα της από το μακρινό παρελθόν, "λιώνοντάς” μας την καρδιά. Συγκεκριμένα, η Μαρία Βοσκοπούλου ανήρτησε ένα αυτόγραφο του Τόλη Βοσκόπουλου από τη δεκαετία του ‘70, κάτι που συγκίνησε πολύ τους followers της. Το εν λόγω αυτόγραφο απεικόνιζε το όμορφο πρόσωπο του τραγουδιστή ενώ έγραφε πάνω "Με αγάπη, Τόλης”.

Η απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου είναι αισθητή μέχρι και σήμερα ενώ όπως όλα δείχνουν, η Μαρία Βοσκοπούλου προσπαθεί να τον έχει κοντά της ακόμα και μέσα από φωτογραφίες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ