Follow us

Αποστολής Τότσικας | "Κάθε άνδρας είναι πολύ λίγος όταν έρχεται αντιμέτωπος με μια γυναίκα που γεννάει"

Ο ηθοποιός έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη ενώ ανέφερε πως χαίρεται ιδιαίτερα πολύ που έγινε πατέρας σε μικρή ηλικία.

MissBloom TEAM
Αποστολής Τότσικας Instagram

Στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα" μίλησε ο Αποστόλης Τότσικας. Ο ηθοποιός παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή, με αφορμή τον νέο του τηλεοπτικό ρόλο.

Ρούλα Ρέβη - Αποστολής Τότσικας | Το σπίτι τους μοιάζει βγαλμένο από τα βάθη της Ανατολής

Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος ηθοποιός, με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά του Mega "Η Γη της Ελιάς", μίλησε για τη σχέση που έχει με τον Ανδρέα Γεωργίου, για τη ζωή του ως πατέρας αλλά και για το μεγαλείο των γυναικών. Πιο αναλυτικά, ο Αποστολής Τότσικας ανέφερε ένα αστείο περιστατικό με τον γιο του, Άγγελο, ενώ υπογράμμισε πως κάθε άνδρας είναι πολύ λίγος όταν έρχεται αντιμέτωπος με μια γυναίκα.

"Εμφανίζομαι στη "Γη της Ελιάς" μαζί με τον Αντρέα Γεωργίου, που μου κάνει την τιμή να είμαι στο καστ. Ο "Σωκράτης” στη "γη της Ελιάς" θα ταράξει τα νερά. Με τον Αντρέα Γεωργίου είναι πάντα, μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, περνάμε τέλεια, γελάμε."

"Ήμουν ένα παιδί που μου είχαν εμπιστοσύνη και οι 2 γονείς μου, με τον πατέρα μου είχαμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Υπήρχαν συμπρωταγωνιστές μου που με ανταγωνίζονταν, αλλά τι να κάνω; Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Αυτό που δηλώνω είναι ότι είμαι αντι – ηθοποιός. Η αξία σου θα φανεί και η ίντριγκα θα μαθευτεί."

"Είναι πολύ ωραίο πράγμα που έγινα σε μικρή ηλικία πατέρας, γίνεσαι ακόμα καλύτερος. Βλέπω πράγματα στα παιδιά μου μια αναρχία, που την είχα κι εγώ ως παιδί."

"Κάναμε κάποια στιγμή μια κωμωδία, το Για Πάντα Παιδιά κι εγώ ήμουν ζευγάρι με την Τζένη Θεωνά. Το βλέπει ο γιος μου στην τηλεόραση, γυρνάει στη γυναίκα μου και της λέει μαμά ο μπαμπάς θα γυρίσει στο σπίτι; Ήταν πάρα πολύ αστείο."

"Μπορεί ο κάθε άνδρας να στο παίξει πολύ μάγκας, αλλά είναι πολύ λίγος, όταν έρχεται αντιμέτωπος με μια γυναίκα που γεννάει."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ