Follow us

O Άκης Πετρετζίκης μόλις δημοσίευσε την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μετά τη γέννηση της κόρης του - Ο μικρός Αχιλλέας ντύθηκε τσολιάς και ξετρέλανε το Instagram

"Χτες σαραντήσαμε και σήμερα είναι η πρώτη μας οικογενειακή έξοδος 😍".

MissBloom TEAM
Άκης Πετρετζίκης Instagram

Την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία ανήρτησε ο Άκης Πετρετζίκης, μετά τη γέννηση της κόρης του. Ο γνωστός και καταξιωμένος σεφ παρακολούθησε μαζί με την οικογένειά του την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ενώ ξετρέλανε τους followers του με την φωτογραφία που δημοσίευσε.

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ένας ξετρελαμένος μπαμπάς | Μας δείχνει τα ρούχα της νεογέννητης κόρης του και "λιώνει" το Instagram

Πιο αναλυτικά, ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έντυσαν τον μικρό Αχιλλέα τσολιά, έβαλαν τη μικρή τους κόρη στο καροτσάκι και παρακολούθησαν την παρέλαση. Τα παιδιά, όπως σημείωσε ο ξετρελαμένος τους μπαμπάς, χάρηκαν ιδιαίτερα πολύ την ημέρα ενώ ο ίδιος τόνισε πως αυτή ήταν και η πρώτη τους οικογενειακή έξοδος μιας που η μπέμπα έγινε σαράντα ημερών μόλις χθες.

"Χρόνια πολλά σε όλους... απο τη φαμίλια! #❤️ Ο τσολιάς μας και η μπεμπούλα σήμερα καταχάρηκαν! Χτες σαραντήσαμε και σήμερα είναι η πρώτη μας οικογενειακή έξοδος... 😍"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ