Follow us

Η Δέσποινα Βανδή ζει τον απόλυτο έρωτα | Το φιλί στον Βασίλη Μπισμπίκη που "έλιωσε" το Instagram

Στη Ρώμη, πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

MissBloom TEAM
Δέσποινα Βανδή Instagram

Στη Ρώμη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Το αγαπημένο ζευγάρι ταξίδεψε στην Ιταλία με σκοπό να απολαύσει λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, μακριά από υποχρεώσεις.

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης | Ρομαντική απόδραση στην Ιταλία

Οι δυο τους αγαπάνε να ταξιδεύουν, όπως αγαπάνε και να περνάνε χρόνο μαζί. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός ταξίδεψαν για δεύτερη φορά στην Ιταλία μιας που όπως όλα δείχνουν, η χώρα αυτή τους ταιριάζει πολύ. Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή δεν δίστασε να δημοσιεύσει από αυτό το ταξίδι τους και μία άκρως ρομαντική φωτογραφία. Ή για την ακρίβεια, την πιο ρομαντική τους φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή ανήρτησε χθες βράδυ μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, στην οποία φιλάει τον αγαπημένο της σύντροφο δείχνοντας πιο ερωτευμένη από ποτέ. Η εν λόγω δημοσίευση "έλιωσε” δικαίως τους followers της τραγουδίστριας η οποία αρκέστηκε απλώς να συμπληρώσει μία καρδιά, ❤️.


Λίγη ώρα αργότερα, ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσε με τη σειρά του μία φωτογραφία στην οποία φιλά στον ώμο την Δεσποινα Βανδή, η οποία γελάει πιο τρυφερά από ποτέ.

Η Δέσποινα Βανδή ζει τον απόλυτο έρωτα | Το φιλί στον Βασίλη Μπισμπίκη που "έλιωσε" το Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ