Follow us

Η Taylor Swift θυμάται το δοκιμαστικό που έκανε για την ταινία "Les Misérables"

"Όταν έφτασα εκεί ντύθηκα με ρούχα του 19ου αιώνα και μου είπαν ότι θα έβαφαν τα δόντια μου καφέ…"

MissBloom TEAM
Taylor Swift

Η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) λέει ότι γνώριζε από την αρχή ότι δεν θα έπαιρνε ρόλο στην ταινία "Les Misérables" του 2012.

Μιλώντας στο "The Graham Norton Show" του BBC One, η τραγουδίστρια -που μόλις κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ "Midnights"- θυμήθηκε ότι δεν τα πήγε καθόλου καλά όταν έκανε δοκιμαστικό για την κινηματογραφική μεταφορά του εμβληματικού θεατρικού μιούζικαλ από τον Τομ Χούπερ, αποκαλύπτοντας ότι ήξερε ότι δεν θα την έπαιρναν για τον ρόλο.

"Βασικά προετοιμάστηκα για δύο ρόλους", εξήγησε η Σουίφτ. "Είχα το βλέμμα της Τιτίκας (Cosette) και το εύρος των φωνητικών της Επονίνα (Éponine), οπότε αποδείχτηκε ότι ήμουν εκεί με ένα καλό εύρος, αλλά όχι για πολύ. Δεν επρόκειτο να πάρω κανέναν ρόλο".

Όταν της ζητήθηκε να πάει στο Λονδίνο για να περάσει από δοκιμαστικό η Σουίφτ είπε ότι άδραξε την ευκαιρία παρόλο που ήξερε ότι δεν θα έπαιρνε τον ρόλο. "Αυτή δεν είναι μια εμπειρία που θα ξαναζήσω στη ζωή μου", θυμήθηκε να λέει στον εαυτό της εκείνη την εποχή.

Αλλά αυτός ο ενθουσιασμός δεν κράτησε πολύ. "Όταν έφτασα εκεί ντύθηκα με ρούχα του 19ου αιώνα και μου είπαν ότι θα έβαφαν τα δόντια μου καφέ και είπα, "Θα το κάνω αυτό αφού γνωρίσω τον Έντι Ρεντμέιν σωστά;"" αστειεύτηκε.

Δεν το έκαναν. "Με έκαναν να μοιάζω με πεθαμένη και ήταν σαν εφιάλτης", είπε η Σουίφτ για την κατάσταση πανικού που ένιωσε. "Όταν γνώρισα τον Έντι δεν άνοιξα το στόμα μου να μιλήσω!".

Ο Χούπερ είπε το 2019 ότι τελικά δεν πίστευε ότι η Σουίφτ ταίριαζε στον χαρακτήρα ενός φτωχού κοριτσιού που περνάει απαρατήρητο.

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ