Follow us

Ο Άγγελος Λάτσιος εύχεται "χρόνια πολλά" στη μητέρα του με μία σπάνια και άκρως τρυφερή φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια

Η γλυκιά φωτογραφία από τα Χριστούγεννα του 2006 που μας "έλιωσε" την καρδιά.

MissBloom TEAM
Άγγελος Λάτσιος - Ελένη Μενεγάκη Instagram

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια δέχεται από νωρίς το πρωί πλήθος ευχών και δώρων ενώ η ίδια γιορτάζει την ημέρα αυτή στην Ιταλία, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Μάκη Παντζόπουλο. Η ίδια δημοσίευσε μάλιστα νωρίς το πρωί μία φωτογραφία από την τεράστια ανθοδέσμη που της προσέφερε ο Μάκης Παντζόπουλος, ενώ τα posts γενεθλίων δεν τελείωσαν εκεί αφού πριν από λίγες ώρες, ο μονάκριβος γιος της Ελένης Μενεγάκη δημοσίευσε μία γλυκιά και σπάνια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια.

Γενέθλια έχει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη | Η ρομαντική κίνηση του Μάκη Παντζόπουλου και η γλυκιά φωτογραφία από το ταξίδι τους στην Ιταλία

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Λάτσιος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τα Χριστούγεννα του 2006 "λιώνοντάς" μας δικαίως την καρδιά. Ο 19χρονος στην περιγραφή του εν λόγω post έγραψε "happy birthday" προσθέτοντας μάλιστα δύο emojis καρδιών, ειδικά αφιερωμένες στην αγαπημένη του μητέρα.

"Happy Birthday ❤️💕"


Αξιζει μάλιστα να σημειώσουμε πως και στα περσινά γενέθλια της παρουσιάστριας, ο Άγγελος Λάτσιος είχε δημοσιεύσει μία αντίστοιχα γλυκιά και τρυφερή φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ