Ο Άγγελος Λάτσιος εύχεται "χρόνια πολλά" στη μητέρα του με μία σπάνια και άκρως τρυφερή φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια

Η γλυκιά φωτογραφία από τα Χριστούγεννα του 2006 που μας "έλιωσε" την καρδιά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια δέχεται από νωρίς το πρωί πλήθος ευχών και δώρων ενώ η ίδια γιορτάζει την ημέρα αυτή στην Ιταλία, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Μάκη Παντζόπουλο. Η ίδια δημοσίευσε μάλιστα νωρίς το πρωί μία φωτογραφία από την τεράστια ανθοδέσμη που της προσέφερε ο Μάκης Παντζόπουλος, ενώ τα posts γενεθλίων δεν τελείωσαν εκεί αφού πριν από λίγες ώρες, ο μονάκριβος γιος της Ελένης Μενεγάκη δημοσίευσε μία γλυκιά και σπάνια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια.

Γενέθλια έχει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη | Η ρομαντική κίνηση του Μάκη Παντζόπουλου και η γλυκιά φωτογραφία από το ταξίδι τους στην Ιταλία

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Λάτσιος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τα Χριστούγεννα του 2006 "λιώνοντάς" μας δικαίως την καρδιά. Ο 19χρονος στην περιγραφή του εν λόγω post έγραψε "happy birthday" προσθέτοντας μάλιστα δύο emojis καρδιών, ειδικά αφιερωμένες στην αγαπημένη του μητέρα.

"Happy Birthday ❤️💕"


Αξιζει μάλιστα να σημειώσουμε πως και στα περσινά γενέθλια της παρουσιάστριας, ο Άγγελος Λάτσιος είχε δημοσιεύσει μία αντίστοιχα γλυκιά και τρυφερή φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια.