Follow us

Όλες οι φορές που η Σοφία Χατζηπαντελή μάς ενέπνευσε να υιοθετήσουμε το "no makeup" makeup look

Με ή χωρίς έντονο μακιγιάζ, η guest κριτής του GNTM παραμένει μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση.

MissBloom TEAM
Σοφία Χατζηπαντελή Instagram

Η Σοφία Χατζηπαντελή μπορεί να υποστηρίξει οτιδήποτε και αν φορέσει. Απογειώνει κάθε ντύσιμο και χτένισμα ενώ φαίνεται πως της ταιριάζουν όλα τα μακιγιάζ.

Μία καλλονή | Η Σοφία Χατζηπαντελή ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της και μας δείχνει το χυμώδες κορμί της

Ως μοντέλο, η Σοφία Χατζηπαντελή έχει δίχως αμφισβήτηση δοκιμάσει πολλά looks και trends. Αντιθέτως η ίδια, στην προσωπική της ζωή, επιλέγει πολύ συχνά να κυκλοφορεί άβαφη ή μάλλον, σχεδόν άβαφη. Πιο συγκεκριμένα, η guest κριτής του GNTM αγαπά να κινείται σε natural ρυθμούς αφήνοντας το πρόσωπό της να "αναπνεύσει”. Τα έντονα χαρακτηριστικά της αλλά και το iconic unibrow της καθιστούν το όμορφο πρόσωπό της άκρως ιδιαίτερο και ενδιαφέρον. Τόσο ιδιαίτερο και ενδιαφέρον που μοιάζει να μη χρειάζεται ίχνος μακιγιάζ.


Και η αλήθεια είναι ότι εμφανίζεται συχνά άβαφη. Ωστόσο, όταν το μοντέλο επιλέγει να βαφτεί, φαίνεται πως το κάνει με τον πιο λιτό και safe τρόπο. Αποφεύγει το βαρύ makeup ενώ λέει "ναι” σε ελάχιστη, μαύρη μάσκαρα και σε κραγιόν nude αποχρώσεων ή διάφανα lip gloss. Κάποιες φορές επιλέγει να τονίζει τις φακίδες στη μύτη και στα μάγουλά της ενώ κάποιες άλλες, αγαπά να κάνει υπερβολές με το ρουζ της. Οι παρακάτω φωτογραφίες αποδεικνύουν πως η Σοφία Χατζηπαντελή ξέρει πώς να πετύχει το αγαπημένο "no makeup" makeup look.









Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ