Follow us

Σοφία Γαλακτερού | Η 8χρονη κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού είναι το πιο fashionable και cute κορίτσι

Η οικογένεια ταξίδεψε στο Λονδίνο, εκεί όπου η μικρή Σοφία "έκλεψε" την καρδιά μας με τις στιλιστικές της επιλογές.

MissBloom TEAM
Νάνσυ Ζαμπέτογλου - οικογένεια Instagram

Στο Λονδίνο ταξίδεψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με την οικογένειά της, με αφορμή το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απόλαυσε γλυκές στιγμές με τα παιδιά και τον σύζυγό της, Νάσο Γαλακτερό, ενώ δημοσίευσε πολλά τρυφερά και fashionable στιγμιότυπα.

Ο Παύλος και η Σοφία Γαλακτερού είναι -με διαφορά- τα πιο αγαπημένα αδέρφια | Οι 5 φωτογραφίες που το αποδεικνύουν

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής "Στούντιο 4” ανήρτησε φωτογραφίες από την οικογενειακή βόλτα στο Hyde Park ενώ η Σοφία Γαλακτερού ήταν αδιαμφισβήτητα αυτή που "έκλεψε” την παράσταση.

Η 8χρονη μοιάζει να είναι το πιο fashionable και χαριτωμένο κορίτσι. Η κόρη της δημοσιογράφου και του Νάσου Γαλακτερού έκανε βόλτα στο Λονδίνο φορώντας ένα υπέροχο ροζ πουλόβερ και μία floral, μακριά φούστα. Με off-white αρβυλάκια και διάθεση όπως πάντα "ζωηρή”, η Σοφία Γαλακτερού πόζαρε στον φωτογραφικό φακό της μητέρας της ξετρελαίνοντας δικαίως τους followers της Νάνσυς Ζαμπέτογλου.

Σοφία Γαλακτερού | Η 8χρονη κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού είναι το πιο fashionable και cute κορίτσι

Η Σοφία Γαλακτερού, αν και είναι η μικρή της οικογένειας, μοιάζει να είναι η μεγάλη αδυναμία όλων και εμείς, καταλαβαίνουμε απόλυτα το γιατί.

Σοφία Γαλακτερού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ