Follow us

Η Βασιλική Μιλλούση επιστρέφει στον πρωταθλητισμό ύστερα από τέσσερα χρόνια απουσίας - Το ηχηρό μήνυμα της αθλήτριας

"Να σπάσουμε το στερεότυπο ότι οι μαμάδες δεν μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό."

MissBloom TEAM
Βασιλική Μιλλούση Instagram

Μία άκρως συγκινητική και όμορφη ανάρτηση έκανε χθες η Βασιλική Μιλλούση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, ύστερα από τέσσερα ολόκληρα χρόνια απουσίας από την ενεργό δράση, ανακοίνωσε πως επιστρέφει δυναμικά στον πρωταθλητισμό.

Άννα Κορακάκη | "Μετά θα είμαι σνομπ εάν προσπεράσω τα μικρόφωνα;" - Η έντονη δυσαρέσκειά της για την υποδοχή στο Αεροδρόμιο

Η Βασιλική Μιλλούση επιστρέφει πλέον ως μητέρα δύο παιδιών και έχοντας δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Η ίδια επέλεξε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για τις ηλικίες και τον αθλητισμό, τονίζοντας πως τα θέλω και τα όρια δεν έχουν ηλικία.

"Σήμερα έχω να κάνω μια σημαντική, όμορφη ανακοίνωση για εμένα. Πρώτα θα ξεκινήσω με μία αναδρομή. Πριν από τέσσερα χρόνια σας είχα ανακοινώσει μέσα από το Ιnstagram ότι σταματάω την ενεργό δράση σε επίπεδο πρωταθλητισμού, γιατί ήθελα και ήμουν έτοιμη να κάνω την οικογένειά μου και έπρεπε να δω τι θα κάνω επαγγελματικά. Είναι δύσκολο κατά την διάρκεια του πρωταθλητισμού να τα κάνεις όλα αυτά.

Γιατί ο αθλητισμός δεν έχει ηλικία. Γιατί ο πρωταθλητισμός μπορεί να μην έχει ηλικία. Τα θέλω και τα όρια δεν έχουν ηλικία. Έτσι, λοιπόν και εγώ θα σας πάρω μαζί μου σε αυτό το ταξίδι με πρώτο στόχο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Απρίλιο για να σπάσουμε μαζί κάθε ηλικιακό στερεότυπο. Να σπάσουμε το στερεότυπο ότι οι μαμάδες δεν μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό. Να σπάσουμε πολλά από αυτά τα στερεότυπα που δεν μας αρέσουν."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ