Follow us

Pink power | Η Νάντια Κοντογεώργη με το πιο "φωτογενές" πανωφόρι της σεζόν

Το outfit της ηθοποιού που τράβηξε τα βλέμματα.

MissBloom TEAM
Νάντια Κοντογεωργη Instagram/@nadia_kondogeorgi

Καλώς ή κακώς, κάποια χρώματα συγχέονται με συγκεκριμένες έννοιες. Το ροζ, στην προκειμένη περίπτωση, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις γυναίκες. Κάθε του απόχρωση, αποτελεί σύμβολο θηλυκότητας και "κοριτσίστικης”, playful διάθεσης.

Τάσεις όπως το Barbiecore, που αποθεώνουν το οτιδήποτε ροζ, επαναφέρουν αυτό το χρώμα δυναμικά στη ζωή μας και στην γκαρνταρόμπας μας, με celebrities, όπως η Νάντια Κοντογεώργη, να το επιλέγουν συχνά για τις ειμφανίσεις τους.

Pink power | Η Νάντια Κοντογεώργη με το πιο "φωτογενές" πανωφόρι της σεζόν

Η ηθοποιός εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της Κατερίνας Παπουτσάκη στο Σταυρό του Νότου, με τις στυλιστικές της επιλογές. Φόρεσε ένα κάζουαλ outfit που αποτελούνταν από skinny τζιν παντελόνι και μαύρο πουκάμισο, το οποίο απογείωσε με ένα φούξια σακάκι, που ταίριαξε και με το κραγιόν της.

Νάντια Κοντογεώργη

Μπορεί σαν χρώμα να διχάζει, με κάποιες να το λατρεύουν και κάποιες να μην θέλουν ούτε να το βλέπουν, όμως, υπάρχει σίγουρα μία απόχρωση που να ταιριάζει στην καθεμία.

Είτε στη μορφή αξεσουάρ, είτε σε κάποιο πιο βασικό κομμάτι, το ροζ χρώμα, μπορεί να ενταχθεί στα σύνολά σου και να αναβαθμίσει το στυλ σου, " γιορτάζοντας" παράλληλα την πιο θηλυκή πλευρά σου.

Δες μερικές ιδέες εδώ και αγάπησε και εσύ το ροζ χρώμα, όπως του αξίζει:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ