Follow us

Κάντο όπως η Ευγενία Σαμαρά | Η τέλεια εναλλακτική αν δεν θέλεις να φορέσεις ψηλοτάκουνα

Η ηθοποιός φόρεσε ένα ultra elegant σύνολο και το μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram.

MissBloom TEAM
Ευγενία Σαμαρά Instagram

Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, αναμφισβήτητα, έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά των γυναικών. Δυστυχώς όμως, όσο εντυπωσιακά είναι, αλλό τόσο σε εξαντλούν. Το αιώνιο δίλημμα, φλατ ή ψηλοτάκουνα παραμένει διαχρονικό. Εμείς, λοιπόν, θα σε βγάλουμε από τη δύσκολη θέση και θα σου εγγυηθούμε πως τα φλατ παπούτσια μπορούν να γίνουν ο πιο stylish σου σύμμαχος στο γραφείο, και όχι μόνο.

Loafers, μπαλαρίνες, σνίκερς, πέρα από το ότι αποτελούν τις πιο hot τάσεις αυτήν τη σεζόν, προσδίδουν κομψότητα, ανάλογη με τα όμορφα αλλά άβολα ψηλοτάκουνα.

Η Ευγενία Σαμαρά με τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επιβεβαιώνει το παραπάνω στο 100%.

Η ηθοποιός απαθανατίστηκε με την πιο ιδανική πρόταση για look γραφείου. Κρεμ Μπλούζα-ζιβάγκο με βολάν στα μανίκια και κεντητές λεπτομέρειες, ζώνη με μεγάλη αγκράφα που αναδεικνύει απόλυτα τη μέση και δερμάτινο ankle παντελόνι. Ο πρωταγωνιστής σε αυτό το chic outfit, όμως, τα loafers της, που τα συνδύασε άψογα με λευκές κάλτσες, όπως επιβάλλει το trend της εποχής.

Τα φλατ παπούτσια, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, θα απογειώσουν το κάθε σου outfit, από το πρωί μέχρι το βράδυ και από το γραφείο ως τη νυχτερινή έξοδο.

Άντλησε inspiration εδώ:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ