Follow us

Oι φήμες επιβεβαιώθηκαν | H Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος δεν είναι πια μαζί

Όλα όσα αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον χωρισμό του ζευγαριού.

MissBloom TEAM
Πάνος Βλάχος - Ιωάννα Τριανταφυλλίδου NDP

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος δεν είναι πια μαζί. Σήμερα το πρωί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή "Happy Day", ανέφερε ένα ρεπορτάζ για τη σχέση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου και του Πάνου Βλάχου κάνοντας μάλιστα διάφορες αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή της ηθοποιού.

Η περίεργη περίπτωση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου | Πώς καταφέρνει να είναι ίδια τα τελευταία 15 χρόνια;

Πιο αναλυτικά, με αφορμή την αμηχανία της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου μπροστά στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών σε ερώτηση που δέχτηκε για τον Πάνο Βλάχο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως οι δυο τους δεν είναι πια ζευγάρι ενώ εκείνη έχει προχωρήσει τη ζωή της. Για την ακρίβεια, η παρουσιάστρια τόνισε πως η ηθοποιός εθεάθη πρόσφατα στον Κεραμεικό με νέο συνοδό τονίζοντας ωστόσο πως με τον Πάνο Βλάχο διατηρεί μέχρι και σήμερα μία καλή σχέση.

"Έχω ακούσει ότι γυρνώντας από το Los Angeles, ενώ πήγαν μαζί και έκαναν κάποια βήματα, γύρισαν και ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τσακώθηκαν ή έγινε κάτι. Έχουν χωρίσει και μάλιστα την έχουν δει στον Κεραμεικό παρέα με έναν πολύ ωραίο άντρα. Έχει κάνει και το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή της, αν ισχύει. Σίγουρα δεν είναι με τον Πάνο Βλάχο. Ακόμη ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram." είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ