Follow us

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου | Φόρεσε την καλύτερη εκδοχή του μαύρου κοστουμιού για το φθινόπωρο

Η πάντα κομψή ηθοποιός συνδύασε άψογα το κλασικό μαύρο με καφέ αποχρώσεις.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου NDP

Από το κλασικό "Le Smoking tuxedo” του Yves Saint Laurent to 1966, στο hot pink κουστούμι του Valentino στην SS23, το κοστούμι, ανά τα χρόνια, έχει προσεγγιστεί με ποικίλους τρόπους και έχει πάρει διάφορες μορφές. Παραμένει όμως ένα staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας, που προσαρμόζεται σε κάθε εποχή και περίσταση.

Διανύοντας το Φθινόπωρο, τα σκούρα χρώματα έχουν την τιμητική τους και έτσι συχνά επιλέγονται πιο dark σύνολα. Από παλτά και καμπαρντίνες, μέχρι το κλασικό διαχρονικό κουστούμι, που σίγουρα δε λείπει από την ντουλάπα μας αυτή την εποχή.

Έτσι και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, εμφανίστηκε στη θεατρική πρεμιέρα "Οι μάγισσες του Σάλεμ”, στο θέατρο Βρετάνια, φορώντας ένα μαύρο κουστούμι, αποτελούμενο από ένα σακάκι, σε πιο feminine γραμμή, με ζώνη στη μέση, και ένα loose παντελόνι. Το outfit ολοκληρώθηκε με κλασικά, μαύρα loafers και τσάντα σε καφέ χρώμα, που ερχόταν σε απόλυτη αρμονία με τα μεγάλα, καφέ κουμπιά στο σακάκι.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου | Φόρεσε την καλύτερη εκδοχή του μαύρου κοστουμιού για το φθινόπωρο

Το κουστούμι της ηθοποιού είχε μία νοσταλγική διάθεση άλλης δεκαετίας, σχεδόν ρομαντική, που έδινε αυτή τη διαφορετική χροιά που χρειαζόταν ένα κατά κανόνα, πιο ανδρόγυνο, αυστηρό κομμάτι.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ