Follow us

Οι πιο αστείες στιγμές του Ross στα Φιλαράκια

O David Schwimmer γίνεται σήμερα 56 ετών και εμείς θυμόμαστε τις καλύτερες στιγμές του από τη σειρά που έγινε γνωστός.

MissBloom TEAM
david

Ο David Schwimmer γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου του 1966 στη Νέα Υόρκη και αυτή ήταν η πόλη που τον έκανε γνωστό σε όλον τον κόσμο. Μετά την αποφοίτησή του από το Northwestern University, όπου και γνώρισε την υποκριτική τέχνη, ο Schwimmer πέρασε από διάφορους μικρούς τηλεοπτικούς ρόλους, μέχρι να κερδίσει την εμπιστοσύνη των David Crane και Marta Kauffman. Το 1994 τα Φιλαράκια ξεκίνησαν να προβάλλονται από το NBC και ο Ross μπήκε στα σπίτια όλου του κόσμου.

Ο Ross Geller ήταν ενδεχομένως ο πιο αλαζόνας από την αξιαγάπητη παρέα, αλλά οι χαρακτηριστικές του αντιδράσεις όταν όλα στράβωναν, τον έκαναν αξέχαστο. Κατά τη διάρκεια των δέκα σεζόν των Friends, ο Ross μας πρόσφερε μερικές από τις πιο κωμικές σκηνές, καθώς οι ιστορίες του είχαν πάντα την τάση να είναι οι πιο παράλογα αστείες. Εξαιτίας του κάπως άκαμπτου χαρακτήρα του, όταν του συνέβαιναν ατυχείς καταστάσεις, οι αντιδράσεις του ήταν πολύ πιο υπερβολικές από οποιουδήποτε άλλου. Με αφορμή λοιπόν τα σημερινά 56α γενέθλια του ηθοποιού, θυμόμαστε τις 10 πιο ξεκαρδιστικές στιγμές του Ross Geller.

"Το σάντουιτς μου!"

Ενώ περνούσε το δεύτερο διαζύγιό του, η 5η σεζόν παρουσίασε τον Ross σε ιδιαίτερα εύθραυστη κατάσταση. Μουρμούριζε για το πώς η ζωή του κατέρρεε και του είχαν απομείνει ελάχιστες χαρές. Μια από αυτές τις χαρές ήταν ένα σάντουιτς με γαλοπούλα που του έφτιαξε η Monica. Ο Ross θεωρούσε το σάντουιτς ως ένα από τα πιο νόστιμα πράγματα που υπήρξαν ποτέ, οπότε η καρδιά του ράγισε όταν ανακάλυψε ότι κάποιος στη δουλειά του το είχε κλέψει και το είχε φάει. Ο κλέφτης του σάντουιτς κατέληξε να είναι το αφεντικό του, και έτσι όταν ο Ross έπαθε την εικονική του κατάρρευση σχετικά με το σάντουιτς, κατέληξε να απολυθεί από τη δουλειά του.

Όταν έμαθε ότι η Rachel και ο Joey βγαίνουν

Το ρομαντικό ειδύλλιο μεταξύ του Joey και της Rachel θεωρήθηκε πολύ κακή απόφαση από σχεδόν όλους τους θαυμαστές των Friends. Η ιστορία ήταν επιτηδευμένη και η μετάβαση του Joey και της Rachel από κολλητούς και συγκατοίκους σε εραστές απλά δε φαινόταν φυσική. Η στάση του Ross, παρόλο που προερχόταν από τη δική του ζήλια και τα αντικρουόμενά του συναισθήματα για τη Rachel, αντανακλούσε καλά τις αντιδράσεις του κοινού. Ο Ross εξοργίστηκε, όπως και όλοι μας, όταν ανακάλυψε για πρώτη φορά ότι ο Joey και η Rachel έβγαιναν ραντεβού, αλλά αφού το σκέφτηκε λίγο, προσπάθησε να είναι υποστηρικτικός.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ