Follow us

Αντίνοος Αλμπάνης | "Κάποιος έκανε λογαριασμό στα social εν αγνοία μου κι έκλεινε ραντεβού με κορίτσια 16-17 χρονών"

Όλα όσα είπε ο ηθοποιός για την υπόθεση που τον έκανε να καταφύγει στη Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

MissBloom TEAM
Αντίνοος Αλμπάνης Instagram

Στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα" και στον δημοσιογράφο Θανάση Πάτρα, μίλησε σήμερα το πρωί ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης ενώ αναφέρθηκε σε μία υπόθεση του παρελθόντος η οποία τον ανάγκασε να καταφύγει στη Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αντίνοος Αλμπάνης | "Πληρώνω κάθε εβδομάδα τον ψυχίατρό μου για να μη θυμώνω"

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Maestro" ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως κάποτε, κάποιος υποδυόταν εκείνον στα social media κλείνοντας ραντεβού με κορίτσια ηλικίας 16 και 17 ετών.

"Το "Maestro" δεν είναι μία σειρά που θα σου κουνήσει το δάχτυλο. Το θέμα είναι να μην κάνουμε ότι δεν μας αφορά αυτό που γίνεται στο διπλανό σπίτι. Εύχομαι η σειρά να μείνει στην ιστορία ως η δουλειά που μας θύμισε το πως πρέπει να γίνεται η τηλεόραση."

"Κάποιος έκανε λογαριασμό στα social εν αγνοία μου κι έκλεινε ραντεβού με κορίτσια 16-17 χρονών. Έρχονταν στο καμαρίνι και μου έλεγαν "ήρθα". Έκλεινε ραντεβού με ανήλικα παιδιά, αυτό με είχε αγριέψει. Πήρα τηλέφωνο στην Δίωξη και ανέλαβαν αυτόν που υποδυόταν εμένα στα social media."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ