Μαίρη Συνατσάκη | "Κάναμε gender reveal party το καλοκαίρι, ήμασταν πέντε έξι άνθρωποι"

Όλα όσα αποκάλυψε η επιχειρηματίας για το baby shower του μωρού και τα κιλά της εγκυμοσύνης.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ένα άκρως απολαυστικό Q & A έκανε χθες η Μαίρη Συνατσάκη, στο κανάλι της στο YouTube. Η επιχειρηματίας απάντησε στις ερωτήσεις που τις έκαναν οι followers της, αποκαλύπτοντας μάλιστα για πρώτη φορά, λεπτομέρειες της εγκυμοσύνης της.

Η Μαίρη Συνατσάκη ποζάρει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της με εφαρμοστό φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε πως εκείνη και ο Ίαν έχουν κάνει gender reveal party σημειώνοντας ωστόσο πως δεν επιθυμούν να κάνουν baby shower party καθώς δε θέλουν να βάλουν σε έξοδα τους φίλους τους. Η Mairiboo έμοιαζε καθ'όλη τη διάρκεια του βίντεο πιο όμορφη και ευτυχισμένη από ποτέ ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως δεν είχε κάνει ποτέ πριν μία τόσο ουσιαστική και σοβαρή σχέση, όπως αυτή με τον Ίαν Στρατή. Όσον αφορά τα κιλά της εγκυμοσύνης, η μέλλουσα μητέρα δε θέλησε να αποκαλύψει πόσα κιλά έχει πάρει λέγοντας χαρακτηριστικά πως νιώθει εντάξει με τις αλλαγές στο σώμα της.

"Γενικά είδα ότι ήμουν όπως πριν, οπότε δεν είχα την ανάγκη να ζυγίζομαι. Επειδή έχω περάσει διατροφικές διαταραχές είναι λίγο triggering το να ζυγίζομαι. Δεν θέλω να πω πόσα κιλά είμαι. Το κοιτάω με τα ρούχα και την εικόνα μου. Είμαι πολύ οκ με τις αλλαγές που έχουν συμβεί μέχρι στιγμής στο σώμα μου."

"Άλλη μια φορά στη ζωή μου είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο της μητρότητας σε μια σχέση που ήταν μακροχρόνια. Όπως τα έδειξε η ζωή καλώς δεν προχώρησε προς τα εκεί. Προσωπικά δεν είχα νιώσει την επιθυμία για παιδί μέχρι την ηλικία που είμαι, ανεξάρτητα από έναν σύντροφο."

"Φαινομενικά δεν ήταν καμία σχέση μου τόσο σοβαρή και η σύνδεση μου τόσο ουσιαστική με κανέναν άλλον για να αποφασίσω να κάνω παιδί."

"Κάναμε gender reveal party το καλοκαίρι, ήμασταν πέντε έξι άνθρωποι. Έχω ένα μικρό βίντεο από αυτό. Δεν ξέρω αν αισθανθώ ποτέ οκ να το ανεβάσω. Baby shower δεν θα κάνουμε γιατί είναι αρκετά προνομιούχα η θέση μου αυτή τη στιγμή να μπορώ να αποκτήσω πράγματα που χρειάζεται το παιδί, χωρίς να είναι δώρα."