Follow us

Άννα Πρέλεβιτς | "Άλλαξαν τα σχέδια του γάμου μου με τον Νικήτα Νομικό"

"Δνε ξέρουμε ακόμα πότε θα παντρευτούμε. Σκεφτόμαστε για καλοκαίρι αλλά έχουν αλλάξει λίγο τα σχέδιά μας, δε βιαζόμαστε.."

MissBloom TEAM
άννα πρέλεβιτς Instagram

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Άννα Πρέλεβιτς. Το μοντέλο και επιχειρηματίας μίλησε στους δημοσιογράφους ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στον επερχόμενο γάμο της με τον Νικήτα Νομικό.

Τι αποκάλυψε η Άννα Πρέλεβιτς για το νυφικό που θα φορέσει στον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό

Πιο αναλυτικά, η Άννα Πρέλεβιτς μίλησε για τα σχέδια του γάμου της λέγοντας αναλυτικά πως έχουν αλλάξει. Συγκεκριμένα, το μοντέλο δήλωσε πως λόγω δικών της επαγγελματικών υποχρεώσεων, οι δυο τους δεν ξέρουν ακόμα πότε θα παντρευτούν ωστόσο όπως η ίδια έχει καταλήξει ήδη στο νυφικό που θα φορέσει.

"Δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα παντρευτούμε. Σκεφτόμαστε για καλοκαίρι αλλά έχουν αλλάξει λίγο τα σχέδιά μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εγώ φταίω γι’ αυτό. Δε βιαζόμαστε. Από τη στιγμή που έχουμε βρει ο ένας τον άλλον…. Όταν είναι να γίνει θα γίνει."

"Όταν γνώρισα τον Νικήτα, δεν είπα αμέσως ότι θα είναι ο άντρας που θα παντρευτώ γιατί είμαι πολύ επιφυλακτική σαν άνθρωπος, όταν πέρασαν λίγοι μήνες ναι. Ήξερα ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου. Έχω καταλήξει στο νυφικό εδώ και 2-3 μέρες και μάλλον δε θα είναι ένα… Δε θέλω να δείξω φωτογραφίες του νυφικού στον Νικήτα. Θα με δει εκείνη τη μέρα."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ