Follow us

Όταν ο Laurence Olivier κάλεσε σε δείπνο τον εραστή της συζύγου του, Vivien Leigh

"Θα έρθει κάποιος από εσάς στο κρεβάτι μαζί μου;" αποκρίθηκε η Leigh στον σύζυγο και τον εραστή της καθώς απολάμβαναν ένα ποτήρι κρασί.

MissBloom TEAM
leigh

Μια από τις εμβληματικές προσωπικότητες της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ είναι αναμφίβολα η Vivien Leigh. Άκρως γοητευτική, με μοναδικό ταλέντο και χαρακτηριστικές ερμηνείες, που της χάρισαν σημαντικές διακρίσεις, όπως Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου στην ταινία "Όσα παίρνει ο άνεμος" το 1939, καθώς και πρωταγωνιστικούς ρόλους σε έργα παγκόσμιου ρεπερτορίου.

Η ανεπανάληπτη "Σκάρλετ Ο'Χάρα" δημιούργησε μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της υποκριτικής, αποκτώντας δόξα, φήμη και πιστούς θαυμαστές στο πέρασμά της. Όπως αναφέρουν οι βιογράφοι της σταρ, δύσκολα μπορούσε να αντισταθεί κανείς στην αγαλματένια ομορφιά και το φλογερό ταμπεραμέντο της. Και όταν λέμε κανείς, ούτε καν ο σπουδαίος και περιζήτητος ηθοποιός, Laurence Olivier.

Δύο δεκαετίες άντεξε ο παθιασμένος γάμος της Vivien Leigh και του Laurence Olivier. Φίλοι και συνεργάτες του χολιγουντιανού ζευγαριού έκαναν λόγο για έναν "παράφορο έρωτα που δημιουργήθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή της γνωριμίας τους". Το ερωτικό ειδύλλιο, αν και παρέμεινε κρυφό στην αρχή, λόγω του ότι και οι δύο βρίσκονταν "παγιδευμένοι" σε διαφορετικούς γάμους, γνώρισε σημαντική προβολή το 1940, σηματοδοτώντας ένα δυναμικό ντουέτο επί σκηνής, το οποίο αποθεώθηκε για τις ξεχωριστές ερμηνείες του.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ