Follow us

Μπέττυ Μαγγίρα | "Έχω κενό μνήμης από το bullying που δεχόμουν"

Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για το bullying που δεχόταν στο σχολείο ενώ ανέφερε κοροϊδευτικά πράγματα που της έκαναν και της έλεγαν οι συμμαθητές της.

MissBloom TEAM
Μπέττυ Μαγγίρα Instagram

Μία εξομολόγηση για τα νεανικά και σχολικά της χρόνια έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της "Ποιος είναι πρωινιάτικα;". Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για το bullying που δεχόταν στο σχολείο λέγοντας χαρακτηριστικά πως σήμερα έχει κενό μνήμης.

Μπέττυ Μαγγίρα | Η σπάνια εμφάνιση με τις πανύψηλες κόρες της

Πιο αναλυτικά, με αφορμή ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Δημήτρη Σκουλού στην εκπομπή "After Dark", η Μπέττυ Μαγγίρα δήλωσε πως είχε στραβισμό ενώ τα παιδιά τής έκλειναν επιδεικτικά το μάτι και της έβγαζαν παρατσούκλια επειδή ήταν αδύνατη και επειδή φορούσε γυαλιά μυωπίας. Συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε :

"Εγώ έχω κενό μνήμης από το μπούλινγκ που δεχόμουν, όταν ήμουν μικρή. Προκειμένου να προστατεύσω τον εαυτό μου στο να μην δεχτεί αυτό το τραύμα, έσβησα τα πάντα από τη μνήμη μου. Είχα στραβισμό και μου έκλειναν το ένα μάτι. Από πρώτη δημοτικού μέχρι τετάρτη, δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα."

"Θυμάμαι που με φώναζαν "Αιθιοπία”, γιατί ήμουν πολύ αδύνατη και με φώναζαν και "Μπετόβεν”, γιατί φόραγα γυαλιά. Φαντάσου πόσο σκληρό μπορεί να είναι αυτό στον ψυχισμό ενός παιδιού."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ