Follow us

Η Selena Gomez δεν είναι πια φίλη με την γυναίκα που της δώρησε το νεφρό της

Το ντοκιμαντέρ για της ζωή της τραγουδίστριας δημιούργησε ερωτήματα για τη σχέση των δύο, μέχρι πρότινος, κολλητών.

MissBloom TEAM
Selena Gomez Splash News / Ideal Image

Είναι γνωστό πως η Selena Gomez έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά με την υγεία της τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τη μεταμόσχευση νεφρού που χρειάστηκε να κάνει το 2017.

Η τραγουδίστρια είχε διαγνωστεί με λύκο και βίωνε ένα πραγματικό εφιάλτη όταν τα νεφρά της σταμάτησαν να λειτουργούν ολοκληρωτικά. Τότε ήταν, που η κολλητή της και ηθοποιός Francia Raisa, με μεγαλειώδη αυταπάρνηση, προσφέρθηκε να της δωρίσει το ένα της νεφρό.

Όταν ανακοίνωσε το δώρο ζωής που έλαβε, από την περισσότερο από 10 χρόνια πλέον φίλη της, στα social media, η Selena ανέβασε μια φωτογραφία της ίδιας και της Francia σε διπλανά κρεβάτια νοσοκομείου, ευχαριστώντας την εγκάρδια.


"Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πώς μπορώ να ευχαριστήσω την όμορφη φίλη μου Francia Raisa", έγραψε η Selena. "Μου έκανε το υπέρτατο δώρο και τη μεγαλύτερη θυσία δωρίζοντας μου το νεφρό της. Είμαι απίστευτα ευλογημένη. Σ' αγαπώ τόσο πολύ αδελφούλα", έγραψε στη λεζάντα.

Στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, η τραγουδίστρια, ενώ μίλησε για το τεράστιο πρόβλημα υγείας της και ξέσπασε σε κλάματα, ανακαλώντας τα έντονα συμπτώματα που την ταλαιπώρησαν, δεν ανέφερε καθόλου την Raisa, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Η Selena Gomez, μάλιστα, έδωσε μία έμμεση αλλά αινιγματική απάντηση αφήνοντας ένα σχόλιο κάτω από ένα βίντεο στο TikTok που συζητούσε για το πώς η Raisa την έκανε unfollow μετά το "άδειασμα" στο ντοκιμαντέρ. "Συγγνώμη που δεν ανέφερα κάθε άτομο που γνωρίζω" είπε χαρακτηριστικά.

Τις φήμες για ρήξη στη σχέση μεταξύ των δύο φίλων πυροδότησαν και οι δηλώσεις της Selena Gomez στο περιοδικό Rolling Stone, αναφερόμενη στις διάσημες φίλες λέγοντας χαρακτηριστικά "Ποτέ δεν ταίριαξα με μια ωραία ομάδα κοριτσιών που ήταν διασημότητες. Η μόνη μου φίλη στη βιομηχανία είναι πραγματικά η Taylor Swift

Μετά τη δημοσίευση του ντοκιμαντέρ, η Raisa έκανε unfollow τη Selena, εκφράζοντας έτσι τη δυσαρέσκειά της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ